Obavijesti

Sport

Komentari 23

Bivša zvijezda Patriotsa Aaron Hernandez ubio se u zatvoru

Bivša zvijezda Patriotsa Aaron Hernandez ubio se u zatvoru
3

Gospodin Hernandez bio je u jednokrevetnoj ćeliji, a objesio se uz pomoć plahte koju je zavezao za zatvorski prozor. Pokušao je zablokirati i vrata ćelije, objavili su iz zatvora u Massachusettsu

VIDEO

Aaron Hernandez pronađen je mrtav danas u zatvorskoj ćeliji u Massachusettsu. Počinio je samoubojstvo, zatvorski stražari pronašli su ga obješenog te mu nije bilo spasa, objavili su danas iz američkog zatvora Souza-Baranowski u Shirleyu.

Hernandez (27) je bivša NFL zvijezda New England Patriotsa, a u zatvoru je završio zbog ubojstva Odina Lloyda, a sud ga je osudio na doživotnu kaznu bez mogućnosti pomilovanja. U međuvremenu je pokrenuta i nova tužba za ubojstvo dva muškarca 2012. godine, no Hernandez je prije pet dana oslobođen u tom procesu i samoubojstvo je iznenadilo sve koji bliske bivšem igraču Patriotsa.

- Gospodin Hernandez bio je u jednokrevetnoj ćeliji, a objesio se uz pomoć plahte koju je zavezao za zatvorski prozor. Pokušao je zablokirati i vrata ćelije raznim predmetima - objavili su iz zatvora.

Policija istražuje slučaj, a obitelj je odmah obavještena o svemu. Na posljednjem suđenju oslobođen je optužbi da je 2012. propucao Daniela de Abreua i Safira Furtada nakon svađe u noćnom klubu. Izricanje presude u sudnici su pratile njegova zaručnica i četverogodišnja kći kojima je poslao poljupce nakon što je oslobođen optužbi.

Hernandez je 2013. bio zvijezda NFL momčadi New England Patriotsa te u džepu imao petogodišnji ugovor vrijedan oko 50 milijuna eura. No, samo par sati nakon uhićenja Patriotsi su raskinuli ugovor s njim.

Odin Lloyd bio mu je prijatelj

Ubijeni Odin Lloyd izlazio je sa sestrom Aaronove zaručnice. Dva para sretala su se na obiteljskim okupljanjima, povremeno su zajedno išli u kino ili klubove. Aaron i Odin često su se znali odvojiti od ostalih i sami popušiti džoint. 

Aaron je godinama konzumirao anđeosku prašinu, drogu koja se neko vrijeme koristila kao anestetik na operacijama, ali je brzo zabranjena zbog niza teških psihotičnih nuspojava. Volio je društvo osuđenih kriminalaca i konstantno se paranoično bojao da mu je život u opasnosti. Glock 45 stalno mu je bio zataknut za pojas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići