Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bivši dinamovac zabio eurogol Aston Villi za senzaciju Zrinjskog

Bivši dinamovac zabio eurogol Aston Villi za senzaciju Zrinjskog

Englezi su poveli u 61. minuti protiv Zaniola, a Zrinjski je nakon gola preuzeo inicijativu. Nizale su se prilike Ćorluke i Hrvanovića, a zatim je Malekinušić zabio golčinu za konačnih 1-1

VIDEO

Zrinjski je završio svoju premijernu sezonu u Europi. Mostar je odgledao posljednju utakmicu u Konferencijskoj ligi i ponovno nije razočarao svoje navijače. Plemići su remizirali 1-1 s Aston Villom.

Zaniolo je doveo Engleze u vodstvu  61. minuti. McGinn je ponovno bio koban za igrače Zrinjskog. U prvoj utakmici je zabio, a sada je sjajno asistirao za Zaniola koji je imao lagan posao. Prvijenac mu je to u dresu Aston Ville.

Englezi stigli u Mostar pa ostali šokirani stadionom: 'To je sve?! Izgleda kao da će se urušiti...'
Englezi stigli u Mostar pa ostali šokirani stadionom: 'To je sve?! Izgleda kao da će se urušiti...'

Gol možete pogledati OVDJE.

Nakon gola Aston Ville Zrinjski je počeo stvarati prilike. Najaktivniji je bio Ćorluka koji je imao nekoliko dobrih prilika. Prijetio je i Hrvanović, a zatim je stiglo izjednačenje. Malekinušić je u 87. minuti uzeo loptu na nekih 40 metara, pucao s 25 ii zabio sjajan eurogol.

Gol pogledajte OVDJE.

Malekinušić je hrvatski nogometaš koji je igrao u Sesvetama i Trnju, a igrao je i za mladu momčad Dinama. 

Zrinjski je povijesnu sezonu u Europi završio na posljednjem mjestu, ali s velika četiri boda. Plemići su u ludoj prvoj utakmici okrenuli 3-0 protiv Az-a, a zatim hrabro izgubili od Aston Ville 1-1. 

Stigla su tri poraza za redom, dva puta od Legie i jedan od Az-a, a sada je sezona zaključena s bodom protiv Engleza. 

Legia je u izravnom dvoboju za drugo mjesto u skupini E na svom terenu svladala AZ Alkmaar sa 2-0 (1-0) golovima Ribeira (34) i Kramera (81) pa je natjecanje završila sa 12 bodova, dok je AZ Alkmaar ostao na šest.

Dalje prošli Legia, Ludogorec, Fenerbahče...

U skupini F Ferencvaros je osigurao prolazak dalje 1-1 (0-0) domaćim remijem s Fiorentinom kojoj je taj bod osigurao prvo mjesto u skupini i izravni prolazak u osminu finala. Domaće je u prednost doveo Zachariassen (48), a na 1-1 poravnao je Ranieri (73). 

Josip Brekalo igrao je do 63. minute za Fiorentinu koja je osvojila prvo mjesto sa 12 bodova, dva više od drugog Ferencvarosa, dok Genku nije pomogla niti 2-0 pobjeda protiv Čukaričkog, ostao je treći s devet bodova, dok je srpski prednstavnik završio na dnu bez bodova.

U skupini H za prva dva mjesta konkurirala su tri kluba, a na kraju su dalje prošli Fenerbahce kao prvi i Ludogorec kao drugi, oba sa po 12 bodova, dok je Nordsjaelland ostao treći sa 10 bodova. Posljednji Spartak iz Trnave je osvojio tek bod.

Fenerbahce je na svom terenu s uvjerljivih 4-0 (1-0) svladao otpisani Spartak iz Trnave. Golove su postigli Kadioglu (36), Tadić (48-11m) i Džeko (60, 61). Vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković trijumf svog sastava odgledao je s klupe.

U Razgradu je Ludogorec do minimalne 1-0 (0-0) pobjede protiv Nordsjaellanda stiao golom Piotrowskog (79). Simon Sluga zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Ludogoreca.

I prije posljednjeg kola bilo je jasno kako će u skupini G prvi biti PAOK, a dalje kao drugi prolazi i drugi Eintracht iz Frankfurta. Dominik Kotarski branio je čitav susret za PAOK koji je sa 4-2 (1-1) na svom terenu nadigrao HJK Helsinki i završio natjecanje sa 16 bodova, dok je Hrvoje Smolčić odigrao čitav susret za Eintracht u 0-2 (0-1) porazu od Aberdeena.

Kristijan Jakić zbog crvenog kartona nije kandidirao za momčad Eintrachta koja je ostala druga s devet bodova, Aberdeen je završio treći sa šest, a HJK četvrti s dva boda.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika