Sport

Komentari 15

Bivši golman Barce na udaru: Nekoliko mi je puta zaprijetio i tražio da pobacim, uplašio me

Bivši golman Barce na udaru: Nekoliko mi je puta zaprijetio i tražio da pobacim, uplašio me

Jako me uplašio, htio je da odem na pobačaj. Rekao je da će objaviti moje privatne fotografije i videozapise ako ne pristanem, otkrila je španjolska novinarka koja tvrdi da ima dijete s bivšim suigračem Ivana Rakitića

Jasper Cillessen (33) najpoznatiji je kao nekadašnji golman Barcelone i nizozemski reprezentativac. Prošlo se ljeto vratio u nizozemsku ligu nakon etape u Valenciji, ali trenutno mu nogomet nije najveća briga.

Španjolska sportska novinarka Maria Moran (34) otkrila je potresno iskustvo i tvrdi da joj je Cillessen prijetio kako će objaviti njene privatne fotografije ako ne ode pobaci dijete. Problemi se gomilaju za Cillessena, s obzirom da je Moran prije mjesec dana pokrenula tužbu protiv golmana koji htio platiti bolničke troškove za njihovo dijete.

Moran je u listopadu 2021. rodila djevojčicu, ali se tek u studenom 2022 saznalo da je Cillessen otac djeteta. Ona tvrdi da ju je Nizozemac skoro svakodnevno ucjenjivao. Nije htio to dijete i prijetio je objavom privatnih fotografija. 

- Nekoliko mi je puta zaprijetio, čak i dok sam bila trudna. Jako me uplašio, htio je da odem na pobačaj. Rekao je da će objaviti moje privatne fotografije i videozapise ako ne pristanem. Nisam mogla pričati s medijima. Nije me briga za njega, brinem se samo za moju kćer - rekla je Moran za nizozemski Story.

'Cillessena nije briga za dijete'

Moran tvrdi da Cillessen nije htio ni platiti 1200 eura za hospitalizaciju djeteta, kojeg nogometaš još nije priznao. To je umjesto njega učinio njen djed, koji ima skoro 90 godina.

- On je muškarac koji nikad nije pitao za svoju kćer, čak ni kad je bila u bolnici zbog problema s dizanjem. Ne zaslužuje poštovanje, znao je da je u bolnici, ali ga nije bilo briga - tvrdi Moran.

- Pretrpjela sam mnoge uvrede od ljudi koji me već dvije godine žele ušutkati. Žele da se osjećam malo, kao komad smeća. Htjeli su da se sramim trbuha u kojem je bila beba zato što je on celebrity, a ja nisam ništa više od ku**e. Morala sam biti tiho jer sam se bojala da ću izgubiti posao i dijete. 

Najčitaniji članci