Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bivši igrač Hajduka i Benficin kadet odlučio igrati za Vatrene

Bivši igrač Hajduka i Benficin kadet odlučio igrati za Vatrene
2

Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti nastupati za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost, rekao je izbornik BiH kadeta

VIDEO

Jučer su u slavonskom selu Ivankovo prijateljsku utakmicu odigrale reprezentacije kadeta Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Naši su poraženi uvjerljivo 4-1, a pripremne utakmice održavaju se u sklopu priprema za Elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo. 

Hrvatska U-17: Pandur, Mikulić (od 41 min-Fruk) Ernst-Habib, Pavlak, Tomašković (od 41 Šego), Ljubić (od 41 Palaversa), Kuprešak (od 61 min.Mitrović), Romić (od 50 min.Hanuljak), Martinović, Stanić (od 41 min.Cikač) i Leš (od 41 min.Barišić) 

Izbornik: Dario Bašić

Bosna i Hercegovina U-17: Perković, Tegletija (od 73 min.Devedžić), Sadiku (od 61 min.Dejanović), Gazibegović (od 61 min.Žilić), Salčin (od 47 min.Marušić), Santrač (od 73 min.I.Savić), Omerović (od 61 min. Kahrimanović), Kurbegović, Brkić, M.Savić (od 47min.Imamović) i Mehanović (od 47 min. Hasanović). 

Izbornik: Sakib Malkočević

Tu je zabilježen 'transfer' Marka Martinovića u redove Vatrenih. Riječ je o ofenzivnom veznjaku koji je rođen u Mostaru prije 16 godina.

Karijeru je počeo u Zrinjskom, prije dvije godine prešao je u splitski Hajduk, dok je ovog ljeta otišao u lisabonsku Benficu.

- Nogomet sam počeo igrati u petoj godini. Uvijek sam volio sport i nadam se da ću biti uspješan jednog dana. Moji idoli su Luka Modrić i Eden Hazard - rekao je za nfsbih.ba Martinović.

Marko je nastupao za kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pa je mnogima bilo čudno kako se našao u dresu Hrvatske.

- Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti nastupati za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost - rekao je izbornik kadeta BiH Sakib Malkočević za sportsport.ba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti