Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bivši igrač Hajduka ima koronu!

Bivši igrač Hajduka ima koronu!

Klub će danas organizirati novo testiranje svih igrača, članova stručnog stožera i pratećeg osoblja nakon čega ćemo o rezultatima obavijestiti javnost, objavili su iz Zrinjskog nakon pozitivnih testova na koronu...

VIDEO

Bivši nogometaš Hajduka Mario Tičinović  (28) pozitivan je na korona virus, objavio je Zrinjski iz Mostara, njegov sadašnji klub. Nije poznato gdje se zarazio, a pozitivan je i njegov suigrač Tomislav Barišić...

Dvojac je prvo imao blage simptome te su odmah prekinuli s treninzima, a epidemiolozi su ih poslali u samoizolaciju. Nakon što su podvrgnuti testiranju, ustanovljeno je kako su obojica pozitivna.

Široki Brijeg: Uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige između Zrinjskog i Malmoa

- S ciljem točnog i potpunog informiranja javnosti HŠK Zrinjski želi potvrditi da su igrači prve momčadi Mario Tičinović i Tomislav Barišić pozitivni na koronavirus. Spomenuti igrači se osjećaju dobro, u stalnom su kontaktu s liječničkom službom kluba, a izvan trenažnog procesa se nalaze od prošlog tjedna kada su dobili blage simptome bolesti nakon čega su iz predostrožnosti bili u samoizolaciji do ponedjeljka kada su podvrgnuti testiranju - rekli su iz Zrinjskog pa dodali kako će ostali igrači i stručni stožer biti podvrgnut testiranju. 

- HŠK Zrinjski također želi podsjetiti da je poštujući plan mjera i procedura Nogometnog saveza BiH već dva puta organizirao testiranje na koronavirus - posljednji put uoči početka priprema prve momčadi, kao i da će danas organizirati novo testiranje svih igrača, članova stručnog stožera i pratećeg osoblja nakon čega ćemo o rezultatima obavijestiti javnost. Mariju i Tomislavu želimo brz oporavak i povratak u trenažni proces - objavili su iz kluba.

Tičinović je dijete Hajduka koji je na Poljudu proveo cijelu mladost, a iz kluba je otišao 2012. godine kada je pojačao danski Nordsjaelland. U Hajduk se pak vratio 2018. godine kada je godinu dana proveo na posudbi iz Lokerena, a od 2019. godine je u Zrinjskom. 

S druge strane, desni bek Tomislav Barišić (27) je karijeru započeo u Dinamovoj nogometnoj školi, a igrao je za Zagreb, Celje, Rudeš, Lučko te za Dinamovu drugu momčad odakle je i došao u Mostar.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve