Sport

Komentari 21

Bivši igrač Reala očekuje šesto dijete. I to - s četvrtom ženom

Bivši igrač Reala očekuje šesto dijete. I to - s četvrtom ženom

Jese već ima petero djece s tri različite žene, a čini se da bi uskoro i po šesti put mogao postati otac. Ovaj put ga španjolski mediji povezuju s reality zvijezdom Rocio Amar

Bivši nogometaš Real Madrida i PSG-a Jesé Rodriguez (28) trenutačno igra za Las Palmas nakon što su mu Parižani uručili otkaz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Parižana 

Njegovu dosadašnju karijeru većinom su obilježili skandali, ali izvan nogometnog terena. PSG je tako raskinuo suradnju s Rodriguezom nakon što je bivši nogometaš Reala varao djevojku s njezinom prijateljicom manekenkom, a Parižani su zaključili da je tako naštetio ugledu kluba.

Za Real je debitirao 2013. godine, ali je tada doživio ozbiljnu ozljedu koljena u utakmici protiv Schalkea. U PSG je prešao 2016. godine za 25 milijuna eura, a većinu petogodišnjeg ugovora je odradio na posudbama.

Otkako je prešao u Las Palmas, u otočkim medijima uglavnom se govori o njegovom obiteljskom statusu. Naime, Španjolac već ima petero djece s tri različite žene, a čini se da bi uskoro i po šesti put mogao postati otac. 

Radi se o četvrtoj partnerici, reality zvijezdi Rocio Amar koja je trudna, a po svemu sudeći Španjolac je otac. 

Bivši realovac ima dvoje djece s Melody Santanom, dvoje s Janirom Barm koja je bila njegova djevojka do prije nekoliko mjeseci, te jedno s Aurah Ruiz.

Rocio Amar sretnu vijest je već podijelila s prijateljima te je nedavno u reality emisiji pričala s prijateljem Amorom Romeirom otkrivši mu da je trudna. 

 

Najčitaniji članci