Obavijesti

Sport

Komentari 29

Bivši izbornik Srbije iskreno: Hrvati imaju jedinstvo, mi ne!

Bivši izbornik Srbije iskreno: Hrvati imaju jedinstvo, mi ne!
1

Nažalost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali njihovi rukometaši. Srbi to nemaju, naglasio je na 'Danima srpskog nogometa' bivši izbornik 'orlova'...

VIDEO

Mladen Krstajić (45) bivši je izbornik srpske nogometne reprezentacije. Smijenjen je nakon velikog poraza u Ukrajini (5-0), nakon čega se nije pretjerano pojavljivao u javnosti. Ipak, Srbija još ima šanse za Euro.

Hrvatska reprezentacija igrat će s Engleskom i Češkom u skupini D na Euru 2020., a posljednji potencijalni protivnik je Srbija (mogući pobjednik play-offa uz ŠkotskuIzrael i Norvešku). Srbi će k nama u skupinu ako izbore Euro preko dodatnih kvalifikacija Lige nacija. 

Ta je tema uvijek 'vruća', ali bivši izbornik Srbije smatra da će Hrvati imati ono što Srbi nemaju.

- Porazi su u sportu normalni, a mi sve gledamo tragično i negativno. Nažalost, nemamo jedinstvo i to mi smeta. Evo pogledajte Hrvate i kakvu su patriotsku podršku imali njihovi rukometaši. Srbi to nemaju – istaknuo je Krstajić u intervjuu za tamošnji 'Sportski žurnal' pa nastavio po srpskim navijačima:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Apolitičan sam čovjek, politika me ne zanima, ali sam uvijek poštivao prvog čovjeka države. Pa tko ga je izabrao? Mi! Situacija u našem društvu je čudna. Kod nas sve sve koristi u svrhu politike. Čim je nešto loše u nogometu, napadnemo Nogometni savez Srbije - priča i dodaje primjere:

- Košarkaši izgube jednu utakmicu, ne osvoje medalju, odmah ne valja ni legendarni Saša Đorđević. Imamo najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića, a onda ga kudimo i omalovažavamo nakon jednog poraza. Idemo iz krajnosti u krajnost i to nije nikako dobro.

Podsjetimo, Hrvatska će prvu utakmicu igrati 14. lipnja protiv Engleske na Wembleyju, u drugom kolu ćemo 19. lipnja igrati protiv Češke u Glasgowu, a u trećem kolu 23. lipnja ponovo u Glasgowu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...