Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bivši kapetan Hrvatske u Srbiji

Bivši kapetan Hrvatske u Srbiji

Nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama Josip Čalušić nakon Slovenije ide u Bačku Topolu, gdje je potpisao za prvoligaša TSC. Trenirat će ga poznati Mladen Krstajić, a bit će 20. Hrvat u tamošnjoj ligi

VIDEO

Josip Čalušić (27) novi je igrač TSC-a iz Bačke Topole. Stoper koji je prošao nekoliko mladih uzrasta hrvatske nogometne reprezentacije i bio kapetan U-19 vrste završio je dvogodišnju etapu u slovenskom Celju i sreću će pokušati naći u srpskoj Superligi.

Ponikao je u Hajduku pa se preko Vranjica i Solina probio do Dinama, za čije je seniore odigrao osam utakmica. Među njima i 90 minuta u grupnoj fazi Europske lige protiv Ludogoreca u porazu 2-1 na Maksimiru 2013. Prije Celja bio je u Lokomotivi i Dinamu II.

Josipov brat Ivan (21) također je nogometaš. Nastupao je u Drugoj HNL za Croatiju Zmijavci na posudbi iz druge momčadi Hajduka, a javnost ga zna i kao dečka ovogodišnje predstavnice Hrvatske na Eurosongu Albine Grčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čalušić će biti 20. hrvatski nogometaš u srpskom prvenstvu. Najveći je trag ostavio golman Marko Šimić (48 nastupa), a prošle sezone trojica su igrala kod istočnih susjeda: Mario Nikolić (Mačva Šabac), Luka Pisačić (OFK Bačka) i Slavko Bralić (Vojvodina).

TSC je klub s jakim mađarskim predznakom, a prošle sezone završio je na petom mjestu, tik iza Vojvodine koja se plasirala u Europsku konferencijsku ligu. Trener je legendarni srpski reprezentativac Mladen Krstajić (47), koji je donedavno bio i izbornik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu