Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bivši kapetan Rijeke stigao u Belupo: 'Igramo dobro, ali rezultati nas baš i ne prate...'

Bivši kapetan Rijeke stigao u Belupo: 'Igramo dobro, ali rezultati nas baš i ne prate...'

Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, kazao je Zoran Kvržić po potpisu za Slaven Belupo

VIDEO

Sudeći po jako lošem početku sezone, Slaven Belupo čeka teška bitka za ostanak u 1. HNL, a treneru Zoranu Zekiću bi taj posao trebalo olakšati veliko pojačanje koje je predstavio klub.

Pokretanje videa...

Prvi trening Subašića i Melnjaka u Hajduku 01:16

Bivši kapetan Rijeke Zoran Kvržić (33) danas je i službeno potpisao jednogodišnji ugovor s klubom iz Koprivnice. U Slaven dolazi kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s turskim Kayserisporom u kojem je proveo godinu i pol te skupio 48 nastupa uz tri gola i tri asistencije.

- Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, ali prvenstvo je maraton. Upoznao sam se s ekipom i znam da posjedujemo kvalitetu za više nego što trenutno ljestvica pokazuje. Posljednjih nekoliko kola igramo dobro, ali rezultat nas nije popratio i to želimo promijeniti već u subotu - rekao je Kvržić za klupsku stranicu.

Njegovim dolaskom Belupo je dobio jako puno na iskustvu, ali i kvaliteti. Kvržić može pokriti pozicije desnog krila i desnog beka, a s njegovim sposobnostima imali smo priliku upoznati se prethodnih godina kada je nosio dres Rijeke. Na Kvarner je došao iz Osijeka 2013. godine, selio na nekoliko posudbi, a za bijele je odigrao 170 utakmica, zabio 22 gola i asistirao za 34 gola. Uz to, osvojio je i tri Kupa. Prvim Rabuzinovim suncem osladio se 2014. godine pa onda i dvaput zaredom, 2019. i 2020. godine. Pravo nastupa za novi klub imat će već za dva dana protiv Lokomotive.

Pula: Dinamo i Rijeka u finalu hrvatskog nogometnog kupa

Riječ je o kvalitetnom igraču koji će sigurno jako puno donijeti Zoranu Zekiću koji je dobio vrući krumpir u ruke. Došao je krajem kolovoza na klupu Belupa, no i dalje ne zna za pobjedu u tri prvenstvene utakmice (dva poraza i remi). A klub je u još težoj situaciji jer je posljednju pobjedu zabilježio u prvom kolu kada je na Maksimiru senzacionalno pobijedio Dinamo (2-0).

Pula: Dinamo i Rijeka u finalu hrvatskog nogometnog kupa

Od tada je momčad iz Koprivnice upala u crnu rupu, koja je u međuvremenu koštala posla Deana Klafurića. Belupo je triput remizirao i šest puta izgubio pa se nakon deset kola nalazi na razočaravajućem devetom mjestu sa šest bodova, svega jednim više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

Klubu treba netko tko će ga izvaditi iz crne rupe, a to bi mogao biti upravo Kvržić.

POGLEDAJTE I MOJU PRIČU IVANA KATANUŠIĆA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...