Obavijesti

Sport

Komentari 43

Bivši prvi čovjek Reala umro od posljedica zaraze koronom...

Bivši prvi čovjek Reala umro od posljedica zaraze koronom...
1

Sanz je u utorak, 17. ožujka primljen u bolnicu nakon što se njegovo stanje pogoršalo. Osam dana bio je u groznici, a tek nakon toga je njegov sin prepoznao simptome bolesti te je Sanz otišao u bolnicu

VIDEO

Bivši predsjednik Real Madrida Lorenzo Sanz (76) preminuo je od posljedica korona virusa u Madridu. 

Sanz je u utorak, 17. ožujka primljen u bolnicu nakon što se njegovo stanje pogoršalo. Osam dana bio je u groznici, a tek nakon toga je njegov sin prepoznao simptome bolesti te je Sanz otišao u bolnicu. 

Nakon što je tamo primljen testiran je na korona virus i bio je pozitivan. Samo dan od testiranje je prošao, a njegovo zdravlje još se pogoršalo te je preminuo.

Sanz je rođen u Madridu 1943. godine, u upravi kluba bio je od 1985., a u svojoj prvoj punoj godini kao predsjednik Reala nanovo je izgradio momčad koju su činili Fabio Capello, Mijatović, Šuker, Roberto Carlos i Seedorf. Momčad koja se nije kvalificirala za europska natjecanja prvi put u svojoj povijesti ponovno je osvojila prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon odlaska iz 'kraljevskog kluba', Sanz se i dalje bavio nogometom. Od 2006. do 2010. godine bio je vlasnik španjolske Malage. Bio je blizu kupovine talijanskog Barija, a poznat je i po zapletu s kupovinom Parme kada je nakon što je uplatio 8 milijuna eura avansa, ipak odustao od kupovine kluba 2006. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića