Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bivši suigrač o Zlatanu: Nisam vidio tipa koji toliko voli sebe

Bivši suigrač o Zlatanu: Nisam vidio tipa koji toliko voli sebe

Ibrahimovića ne vole svi, ali tijekom dugogodišnje nogometne karijere stekao je mali milijun obožavatelja koji uživaju u njegovom liku i djelu, kako na terenu, tako i van njega

VIDEO

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu Zlatan Ibrahimović (41) često je medijski eksponiran, što zbog svojih postignuća ili pak kontroverznih izjava. 

Pokretanje videa...

Ibrahimović pokazao stražnjicu 00:16

Iza njega je bogata nogometna karijera koja traje više od dva desetljeća, igrao je za brojne europske klubove, oduševljavao sve ljubitelje nogometa svojim majstorijama na terenu, ili pak fizičkim sposobnostim van njega. 

Dio javnosti ga obožava, ali naravno, postoje i oni kojima Zlatan nije drag. Ibrahimović je dio karijere proveo u Manchester Unitedu gdje je najveći utisak ostavio na engleskog reprezentativca Lukea Shawa koji ne vjeruje koliko je švedski reprezentativac egocentričan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Van terena bio je urnebesan lik -  govori Shaw i nastavlja o Zlatanovim nevjerovatnim scenama.

- Iskreno, bio je presmiješan. U životu nisam vidio čovjeka koji sam sebe toliko voli i obožava. Uvijek je bio tu kada je trebalo i svi smo ga voljeli -  rekao je Luke Shaw.

Ibrahimović je u Unitedu bio od 2016. do 2018. godine, a u 53 utakmice je zabio 29 golova. U tom se periodu teško ozljedio stoga bi njegov učinak u suprotnom bio vjerojatno još i bolji. 

Zlatan je svojevremeno govorio da je Manchester Unitied veliki klub, ali  u autobiografiji 'Adrenalin napisao je suprotno. 

"Svi misle da je United vrhunski klub, jedan od najbogatijih i najmoćnijih na svijetu. I meni je tako izgledalo dok nisam došao. Zatekao sam klub koji nema pobjednički mentalitet", napisao je. 

Brojni su očekivali da će švedski napadač završiti karijeru, ali Ibrahimović ne planira stati iako je u 41. godini te nekoliko mjeseci radi na oporavku kako bi se vratio u punoj formi. 

Ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za Milan, ali u klubu na njega i dalje računaju. Prošle sezone je s Milanom osvojio titulu prvaka Italije, zatim potpisao novi jednogodišnji ugovor. 

Sassuolo v AC Milan - Serie A - Mapei Stadium - Cittˆ del Tricolore

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi