Obavijesti

Sport

Komentari 103

Bjelica je novi trener Osijeka

Bjelica je novi trener Osijeka

Identičan stožer koji je imao u Dinamu, Bjelica bi trebao imati i u Gradskom vrtu. A to su Rene Poms, Nino Bule, trener golmana Silvije Čavlina, kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz

VIDEO

Nakon što se nekoliko dana pričalo o tome, a NK Osijek je u petak objavio i kako Ivica Kulešević postaje bivši, Osječani su potvrdili - Nenad Bjelica vratio se na klupu Osijeka!

POGLEDAJTE VIDEO: Bjeličin odlazak iz Dinama

Pokretanje videa...

04:07
Osijek je smijenio Kuleševića: Želim puno sreće novom stožeru
Osijek je smijenio Kuleševića: Želim puno sreće novom stožeru

- Dobro došao kući - napisali su Osječani u objavi na Facebooku.

Dobro došao kući! 🤍💙

Objavljuje NK OsijekSubota, 5. rujna 2020.

Još kao igrač Bjelica je znao reći "Uvijek s ponosom stavljam Osijek ispred svog imena. Dječački san bio mi je samo zaigrati za Osijek, niti jedan drugi klub nije nikad postojao".

Kao igrač Bjelica je četiri godine igrao u matičnom Osijeku, pa četiri u Albaceteu (polufinale kupa), 1996. otišao je u Betis s kojim je igrao u finalu Kupa kralja. Pa ga je put odveo u Las Palmas, opet Betis, da bi se 1999. vratio u Osijek na dvije sezone, a karijeru priveo kraju na njemačkom govornom području: Kaiserlautern, Admira Wacker pa Kärnten u drugoj ligi.

Odrastao sam pod granatama i sanjao Osijekov dres, on će uvijek biti moja najveća ljubav
Odrastao sam pod granatama i sanjao Osijekov dres, on  će uvijek biti moja najveća ljubav

- Osijek me 1992. odlučio prodati. No malo tko zna da sam tijekom ljetnih mjeseci desetak dana bio na probi u velikom Atleticu iz Madrida. Odigrao sam tri, četiri utakmice. Mislim čak i vrlo dobro, no ipak nisam ostao. Vratio sam se u Osijek i onda sam nakon tri mjeseca ipak otišao u Albacete. Nešto kasnije, 1996. godine, kada sam u Primeri zabio 13 golova, zvali su me Real Sociedad, Oviedo, madridski Atletico te Betis, u koji sam na kraju i otišao. Bio je najbrži, a u to vrijeme bio je i četvrti klub u Španjolskoj, iza Barcelone, Reala i Deportiva.

Imat će stožer kao u Dinamu

Identičan stožer koji je imao u Dinamu, Bjelica bi trebao imati i u Gradskom vrtu. A to su Rene Poms, Nino Bule, trener golmana Silvije Čavlina, kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz te analitičar Jasmin Osmanović.

Osijek bi Bjelicu trebao i predstaviti javnosti u 13 sati na gradilištu Pampas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome