Sport

Komentari 58

Bjelica: Ma svaka čast Mierezu! Rožman: Moramo sve ispočetka

Bjelica: Ma svaka čast Mierezu! Rožman: Moramo sve ispočetka

Osijek-Rijeka 2-0... Slavonci puni energije i snova o tituli, Rijeka umorna i ispuhana. Trener Rožman priznaje kako mu je momčad bez energije, a igrači ne mogu izdržati duel nakon 30 utakmica u 10 dana

Simon Rožman se čak pribojava da ne ispadne kako mu je momčad 'pretrenirana' i 'da ovako fizički slaba ne ostane do kraja'. Nenad Bjelica, naravno, prezadovoljan. Nakon poraza od Dinama Slavonci su se odmah vratili pobjedom.

POGLEDAJTE VIDEO: Kad Slavonci slave...

- Čestitke Osijeku. Vidi se da smo mi ispuhani. Trideseti dan, a deseta utakmica! Ne možemo izdržati duel. Nismo ih mogli pratiti - pričao je Rožman.

- Oni su malo promiješali svoje karte, zaigrali 3-5-2 kao i mi. Da smo zabili tu šansu za 1-0 možda bi dobili malo energije, ali ispalo je drukčije i Osijek je zasluženo dobio. Sve se vidjelo na terenu jer teren daje sve odgovore. A činjenica je da mi sad nemamo snage, nemamo energije.

Četiri utakmice bez pobjede, slijedi Hajduk, a doma niste pobijedili šest utakmica.

- U negativnom smo nizu. Sad imamo pet dana za odmor. Sve su nam misli usmjerene na to da resetiramo momčad. Počinjemo graditi kuću od početka! - najavio je Rožman.

Bjelica: Rijeci nije lako

Nenad Bjelica suosjeća s kolegom i... Uživa u onome što radi njegova momčad.

- Zadovoljan sam i s rezultatom i s igrom. Pobjeda je zaslužena. Računali smo na preopterećenost koju Rijeka ima, to što oni prolaze stvarno nije lako. Pa sam išao na 3-5-2 i stalne duele jedan na jedan jer smo znali da imamo više energije - pričao je Bjelica.

- Svaka čast i Ramonu, i Mati Milošu koji je bio na neuobičajenoj poziciji i Čeberku koji je prvi put počeo. Mierezu se vraća naporan rad na treninzima, hoće ga gol kao nagrada za rad.

Nakon Rijeke: u goste jako čvrstom i neugodnom Varaždinu...

- Bilo je važno nakon poraza u Maksimiru pobijediti jednog tako važnog protivnika kao što je Rijeka. Slijedi Varaždin za kojeg će nam trebati isti pristup i ista energija kao danas s Rijekom.