Obavijesti

Sport

Komentari 84

Dinamo nema mira: Osijek juri! Mierez & Nevistić srušili Rijeku

Dinamo nema mira: Osijek juri! Mierez & Nevistić srušili Rijeku
4

Bjelica je riješio riječki rebus uz obilatu pomoć uskoro Dinamovog golmana Nevistića: Osijek-Rijeka 2-0. Rožman je odahnuo kad je završio prijelazni rok, ali: već četiri kola ne zna za pobjedu

VIDEO

Nije Rijeka pored Drave bila loša u polju, ali napravila je dva kardinalna kiksa u obrani pa se novom slavonskom trijumfu nema baš ništa prigovoriti. Osijek je bio bolji, Osijek je zasluženo pobijedio, Osijeka maršira i Dinamu ne da mira!

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatno-crni Osijek

Pokretanje videa...

Zlatno-crni dres Osijeka 00:36

Rijeka, na svoju žalost, nastavlja sa jako lošim učinkom u izravnim okršajima s protivnicima iz gornjeg doma Prve HNL. Ramon Mierez zabio je dva gola, a zapravo se "samo" dvaput zahvalio na neshvatljivim obrambenim pogreškama Riječana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi gol: protivnik ti zabije glavom s tri metra. Drugi gol: golman pokloni loptu suparničkom napadaču koji onda i žmirećki može lagano poslati loptu u prazni gol. To ozbiljne momčad ne rade.

Novi 'modri' žestoko pogriješio, Osijek se izjednačio s Dinamom!
Novi 'modri' žestoko pogriješio, Osijek se izjednačio s Dinamom!

Dečki s Kvarnera obavili su prvi dio dvostrukog plana, ne primiti gol u prvih 15-20 minuta na početku utakmice i na početku drugog poluvremena... Samo da bi si nakon 25 minuta prvog i drugog dijela 'pucali u nogu'.

Riječani su u Slavoniji imali šansu za vodstvo (Stjepan Lončar u 10'), a sada nakon dugo vremena imaju šest dana za odmor i pripremu novog Jadranskog derbija na Rujevici (prije 11 dana Caktaš im je slomio srca u 94. minuti).

Osijek i Rijeka sastali se u 22. kolu HT Prve lige

Za Franka & com. pobjede sad zapravo postaju imperativ, a Osijek...  To je zanos, to je presing, to je okomitost u igri. Gradi se 'Pampas', dovode se pojačanja, sanjaju se šampionski snovi, a na travnjaku Osijek izgleda: europski!

Bjelica se malo prilagodio Rijeci, zaigrao s trojicom iza i - izdominirao Rijeku koja je do prije koji mjesec bila ista takva. Energetski moćna i europski relevantna.

Osijek i Rijeka sastali se u 22. kolu HT Prve lige

Kad mu momčad dođe do daha Rožman (sam priznaje kako mu je baš jako drago što je završio prijelazni rok) i kad Drmić uhvati formu (danas je dobio 30-ak minuta) bi mogao dobiti igru i rezultate na razini kvalitete svlačionice kojom dirigira.

Osijek djeluje kao da će se s Dinamom do zadnjeg kola "tući" za titulu, a Rijeka (ako želi u Europu) mora nadoknaditi devet bodova zaostatka za Goricom ili - treći put zaredom osvojiti Kup. U četvrtfinalu kojeg za 10 dana gostuje: kod Osijeka.

'Bit će to baš odlična utakmica! Rijeka mora biti čista perfekcija'
'Bit će to baš odlična utakmica! Rijeka mora biti čista perfekcija'

Utakmica je bila dinamična i korektna, Osijek Rijeku nije pomeo s travnjaka, ali ju je 100% zasluženo pobijedio. Super-zanimljiva utrka za naslov i lov na Europu se nastavljaju.

Fali nam pravih stadiona, ali kad su suci na razini: HNL nam je sjajan!

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu