Obavijesti

Sport

Komentari 63

Bjelica: Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju suparnika...

Bjelica: Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju suparnika...
4

'Petković? On je uz Olma bio naš najbolji igrač u igri prema naprijed, ali... Kod te kontre prije prvog gola je htio najbolje, ali izgubio tu loptu na centru. A onda i zakasnio kod drugog gola...

VIDEO

Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige poražen (2-1) u Češkoj, no plavi i dalje imaju aktivan rezultat uoči uzvrata.

Toga su svjesni svi u svlačionici, pa i trener Nenad Bjelica. Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige poražen (2-1) u Češkoj, no plavi i dalje imaju aktivan rezultat uoči uzvrata. Toga su svjesni svi u svlačionici, pa i trener Nenad Bjelica.

- Mislim da smo vidjeli izjednačenu utakmicu, mi možda malo bolji u prvom, oni pak u drugom dijelu. Iako smo bolje počeli nastavak, pa imali fazu u kojoj smo izgubili kontrolu. Iz naše kontre smo dobili gol, a poslije toga nismo uspjeli više toga napraviti, imali tek neki blokirani udarac iz daljine. Rezultat je realan, daje nam nadu u uzvratu, a vjerujem da ćemo uz naše navijače u Maksimiru ostvariti plasman u sljedeće kolo - rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- Možda je Stojanović mogao biti agresivniji, izblokirati taj ubačaj s krilne pozicije. Ali, imali smo tu manjak igrača u obrani, bila je to rekontra nakon naše izgubljene lopte, a njima se u igru ubacio i stoper koji je napravio višak u sredini. Za taj gol zasluge ima i suparnik koji je dobar i jak na prekidima, vjerujem da ćemo u tjedan dana ispraviti te greške, pa da nam se neće događati u uzvratu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako biste ocijenili današnju igru Brune Petkovića?
- Prema naprijed je uz Danija Olma bio naš daleko najbolji igrač. Kod te kontre prije prvog gola htio je najbolje, ali je nažalost izgubio loptu i tu smo dobili gol. Kod drugog gola je malo zakasnio, a tu je bilo još igrača koji su mogli bolje reagirati.

Hoće li netko od igrača koji vam sada nisu bili na raspolaganju biti spreman za uzvrat?
- Gavranović će teško biti na dispoziciji, Hajrović bi mogao biti spreman, ali vidjet ćemo stanje s njegovom ozljedom sljedećih dana. I može li igrati prvo u nedjelju, pa u četvrtak. Stojanović je dobio žuti karton, njega neće biti, ali tu u konkurenciji imamo Šituma, Moharramija i Rrahmanija.

Je li Dinamo poslije vodstva propustio veliku šansu za bolji rezultat prije uzvrata?
- Mislim da smo kontrolirali suparnika do 60. minute, tu nije bilo nikakvih opasnosti pred našim vratima, a onda iz naše kontre dobijemo rekontru i primio gol. Viktoria je iskusna momčad koja koristi sve greške suparnika, to je njihova snaga, ali vjerujem da u uzvratu možemo zabiti gol više od njih.

Kada više nije bilo pitanja za trenera Dinama, Bjelica je sam krenuo...
- Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju suparnika, a Viktoria je u posljednjih osam sezona čak pet puta prezimila u Europi. Ali, to je naša bolest, a ja se borim protiv toga. Vjerujem da ćemo svi skupa u uzvratu pokazati da smo bolji od Viktorije, ali i oni su kvalitetna momčad. A to što ih mi podcjenjujemo je veliki problem za trenera i igrače.

A Bjelica je za kraj još dodao:
- Razočaran sam rezultatom, mogli smo izboriti bolji rezultat, no ovaj nam daje nadu da možemo proći dalje. Nije lagano igrati ovakve utakmice, suparnik je bio podcijenjen od svih. Mi se moramo boriti protiv toga, ali nisam ljut. Ponosan sam na dečke, ponosan na to kako se bore i ponašaju, sretan što sam njihov trener - rekao je Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener