Sport

Komentari 171

Bjelica: Ovo je bio realan ishod

Bjelica: Ovo  je bio realan ishod

Osječani su remizirali s Varaždinom 1-1 iako su imali penal koji je u 99. minuti pucao Ramon Mierez. Horkaš mu je obranio, a trener Osijeka Nenad Bjelica nije se imao na što žaliti nakon susreta

Osijek je u nevjerojatnoj utakmici remizirao s Varaždinom 1-1.

U 99. minuti penal je Ramonu Mierezu obranio golman Horkaš, a prvi se oglasio trener Osijeka Nenad Bjelica.

- Čvrsta utakmica, rekao bih realan ishod bez obzira na promašen penal, Varaždin se jako dobro branio i bio opasan u polukontrama i kontrama, a mi smo u prvom poluvremenu bili jako sterilni. Drugi dio bio je bolji, ali eto. Zadovoljan sam trudom igrača, ne samo danas, već cijelo prvenstvo - rekao je Bjelica koji nakon ove utakmice nije imao negativnih komentara o suđenju i sličnim stvarima koje su ga smetale u ranijim kolima.

Potom se dotakao igre Varaždina:

- Znali smo što će oni igrati. Jako se dobro brane, organizirano, sve naše utakmice s njima su bile teške, sve smo ih pobjeđivali na knap. Nažalost, danas nismo uspjeli iskoristiti taj penal i zbog toga je bod Varaždina i naš bod realan ishod.

POGLEDAJTE VIDEO: Nenad Bjelica

Objasnio je i zašto nije bilo Jugovića:

- Jugović je na zagrijavanju osjetio bol u listu, nismo htjeli riskirati.

Susret je prokomentirao i zadovoljni trener Varaždina Zoran Kastel:

- Vrijedan bod dečkima za samopouzdanje. Slijedi nam utakmica s Hajdukom i borit ćemo se za opstanak dok god imamo šanse. Očekivali smo kvalitetan i organiziran Osijek, pokušali smo spriječiti te ubačaje sa strane i uspjeli smo to u igri, ali ne u prekidima. Imali su puno kornera gdje su dominantni i moćni. Imali smo problema sa sastavljanjem momčadi, moramo im čestitati, ima nekih koji nisu igrali sedam-osam mjeseci do danas.

Najčitaniji članci