Obavijesti

Sport

Komentari 39

VIDEO Bjelica teško nastradao. Evo zašto su bijesni navijači na teren pobacali teniske loptice

VIDEO Bjelica teško nastradao. Evo zašto su bijesni navijači na teren pobacali teniske loptice

Union Berlin našeg Nenada Bjelice izgubio je na gostovanju kod Bochuma. Bjelici je ovo bio prvi poraz u Bundesligi otkako je preuzeo klub

VIDEO

Union Berlin je pod vodstvom Nenada Bjelice uvjerljivo izgubio 3-0 na gostovanju kod Bochuma.

Japanac Takuma Asano je na kraju prvog poluvremena donio prednost domaćoj momčadi (45+4). Portugalac Goncalo Paciencia (54) je udvostručio Bochumovu prednost, a konačnih 3-0 postavio je Austrijanac Kevin Stoger iz kaznenog udarca (78-11m).

Josip Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Union koji je s 10 bodova trenutačno na 16. mjestu, dok je Bochum sa 16 bodova skočio na 13. poziciju.

>> VIDEO: SAŽETAK BOCHUM - UNION BERLIN

Spomenimo i da su navijači Union Berlina nakratko prekinuli susret u 12. minuti. Način je pomalo bizaran. Pristalice momčadi koju vodi hrvatski stručnjak zasule su teren teniskim lopticama, a da bi se susret nastavio nesmatano odvijati, na travnjak je moralo izaći osoblje sa stadiona te loptice pokupiti.

Ovakva gesta iznenadila je i domaće navijače, no poruka navijača Uniona bila je jasna. Bacanjem teniskih loptica u teren iskazali su nezadovoljstvo visokim cijenama za gostujuće navijače te na ovaj način nogomet usporedili s tenisom.

Bundesliga - VfL Bochum v 1. FC Union Berlin

Bez pobjednika (1-1) je završio dvoboj Augsburga i Borussije Dortmund. Ermedin Demirović je u 23. minuti doveo Augsburg u vodstvo, a gosti su izjednačili u 35. minuti, kad je loptu u mrežu poslao Nizozemac Donyell Malen.

Dion Drena Beljo je za Augsburg igrao od 77. minute i u sučevom dodatku imao odlično dodavanje koje Ruben Vargas nije uspio pretvoriti u pobjednički pogodak.

Borussia je već treću utakmicu zaredom ostala bez pobjede i polako gubi korak s momčadima iz vrha. "Žuto-crni" su s 26 bodova petom mjestu, a vodeći Bayer ima 36 bodova, četiri više od drugoplasiranog Bayerna. Augsburg je deseti s 18 bodova.

Heidenheim je došao do važne pobjede na gostovanju u Mainzu, a strijelac pobjedničkog gola bio je Marvin Pieringer u 12. minuti. Novi prvoligaš je sa 17 bodova došao na 12. poziciju, a Mainz je ostao predzadnji s devet bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše