Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bjelica je zadovoljan klincima, ali ozljede brinu uoči Šahtara

Bjelica je zadovoljan klincima, ali ozljede brinu uoči Šahtara
1

U osmini finala Kupa, Nenad Bjelica dao je priliku mladom Marinu (18), Gjiri (20), Gvardiolu (17), a za prvu je momčad debitirao Josip Šutalo (19). No, Dilaver, Theophile i Gavranović osjećaju (lakše) ozljede...

VIDEO

Moramo biti ozbiljni, mi smo najveći hrvatski klub i ne smijemo si dopustiti bilo kakvo opuštanje u ovakvim utakmicama. Čestitao bih Opatiji na vrlo korektnoj utakmici. Lijepo se vratiti na Kantridu, stadion koji je stvarno poseban. Odradili smo dobru utakmicu, dali smo priliku nekim igračima koji u zadnje vrijeme nisu puno igrali i pobijedili, započeo je nakon pobjede protiv Opatije 3-0 trener Dinama, Nenad Bjelica.

Pokretanje videa...

01:40

Dinamo je sigurno prošao u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, a Nenad Bjelica može biti zadovoljan predstavom svojih izabranika. Olmo, Oršić i Petković krenuli su s klupe, nije bilo Theophilea, Livakovića, Ademija i Dilavera, ali mlade nade i igrači koji toliko ne igraju dobro su iskoristili minute.

Rijeka: Opatija i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

- Igrala su i petorica koja su igrala protiv Šahtara te smo tako pokazali ozbiljnost. Marin je bio solidan i rastrčan, Gjira isto drugo poluvrijeme, Gvardiolu smo dali malo minuta, Josip Šutalo je debitirao za Dinamo. Sva ta četiri igrača su dala dobar doprinos za Dinamo u pobjedi - pohvalio je svoju momčad trener Dinama i prokomentirao Opatiju:

- Dobra momčad koja se dobro organizirala u 5-4-1 obrani i sigurno da bi u Opatiji bilo malo teže. Hvala im na fer i korektnoj utakmici i što su nam dali priliku da igramo na Kantridi. Sad se okrećemo Interu - rekao je Bjelica.

Prvo Inter u HNL-u, a onda slijedi Šahtar

Već u subotu Dinamo na Maksimiru dočekuje Inter koji je u Puli prošao u četvrtfinale Kupa pobjedom protiv Istre 2-1, a dolazi na krilima pobjede protiv Varaždina u gostima (1-0). 'Modri' imaju problema s ozljedama, a zna se kako ih važan susret očekuje sljedeće srijede u Ligi prvaka na Maksimiru.

- Dilaver i Theophile osjećaju nešto, Gavro je osjetio zatezanje. Već smo u petom mjesecu treninga i akumulira se umor. Vidjet ćemo sa Gojakom kako je, ali dozirat ćemo mi sve dobro i vjerujem da ćemo protiv Šahtara imati dobru momčad - zaključio je strateg 'modrih'.

Nakon što su se s tribina čuli pogrdni uzvici na račun Marija Gavranovića, švicarski je napadač dao malo gasa i zabio dva gola Vanji Iveši.

Rijeka: Opatija i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

- Nisam nikad prije bio ovdje na terenu. Drago mi je da sam i ja zaigrao na Kantridi. Plan je bio da ih odmah stisnemo i što prije riješimo utakmicu te mirno privedemo kraju. Mislim da smo zasluženo prošli dalje - započeo je Gavro.

Opatija im je pružala solidan otpor, ali nakon 0-3 sve je to više izgledalo kao revijalna utakmica. Ipak, pobjeda je pobjeda.

- Dečki su dali sve što su imali, mi se uvijek fokusiramo na ono što mi moramo donijeti. Svaka pobjeda i svaki gol donose samopouzdanje tako da, dobro je - rekao je Gavranović i nastavio o zamjeni na poluvremenu:

- Osjetio sam aduktor i to onaj desni, koji dosad nisam osjećao - završio je Gavranović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe