Obavijesti

Sport

Komentari 45

Bjeličino iznenađenje za City: Arijan Ademi se seli u obranu?

Bjeličino iznenađenje za City: Arijan Ademi se seli u obranu?
1

Ako Theophile bude spreman, sastav će vjerojatno biti isti kao za Atalantu. Ali ako se francuski stoper ne oporavi posve, Bjelica će morati nešto mijenjati. A blizu je prvih 11 i Kadzior

Emir Dilaver bit će spreman za Etihad, a problema s ozljedom sad ima Kevin Theophile-Catherine.

On je tražio izmjenu u pobjedi protiv Lokomotive 4-0. Muči ga mišić, točnije zadnja loža. Mogao bi ipak biti spreman za Manchester City.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ako on bude spreman, sastav za City bi mogao biti isti kao protiv Atalante. Formacija, naravno, 3-5-2. Livaković, Theophile-Catherine, Dilaver, Perić, Stojanović, Moro, Ademi, Olmo, Leovac, Oršić, Petković.

Ako Theophile-Catherine ne bude spreman, onda bi u obranu kao centralni branič mogao ući kapetan Arijan Ademi. Na toj je poziciji igrao protiv Karlovca.

Ako Ademi uđe u obranu, otvara se jedno mjesto u veznom redu. Lovro Majer je ozlijeđen, Luka Ivanušec još nije pohvatao konce u Dinamu, tako bi najbliži prvih 11 u tom slučaju vjerojatno bio Damian Kadzior, koji se diže u formi.

Ako Theophilea ne bude, onda bi Bjelica mogao zaigrati u formaciji koju Dinamo kod njega igra u gotovo svim utakmicama 4-1-4-1. Tada bi Ademi ostao u vezi. Mogući sastav bi onda bio: Livaković, Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac, Ademi, Kadzior, Moro, Olmo, Oršić, Petković. Još su dva dana do utakmice, za nadati se da će i Theophile biti spreman.

POGLEDAJTE SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa ...