Obavijesti

Sport

Komentari 15

Björndalenu je za 1,7 sekundi izmaknula rekordna medalja!

Björndalenu je za 1,7 sekundi izmaknula rekordna medalja!
3

Ole Einar Björndalen (40) bio je 1,7 sekundi do bronce u biatlonu. Norvežanin je u disciplini "potjera" na 12 i pol kilometara bio četvrti. Ostao je na 12 odličja na Igrama

VIDEO

Norveški biatlonac Ole Einar Björndalen (40), kojeg zbog gladi za uspjehom zovu "ljudožder", danas je u Sočiju bio 1,7 sekundi do ulaska u povijest kao najuspješniji sportaš na Zimskim igrama.

Björndalen je završio četvrti u "potjeri" na 12 i pol kilometara te je ostao na 12 osvojenih medalja koliko ima i njegov sunarodnjak Björn Daehlie. Francuz Martin Fourcade osvojio je zlatnu medalju u "potjeri", a drugo mjesto pripalo je češkom biatloncu Ondreju Moravecu. Jean Guillaume Beatrix osvojio je brončanu medalju "ukravši" je Björndalenu za samo 1,7 sekundi. 

No Björndalen, koji je u Sočiju u disciplini 10 kilometara sprint osvojio sedmo zlato u karijeri, imat će novu šansu za ulazak u povijesne knjige u štafeti.

Norvežanina je danas koštalo loše gađanje. Björndalen je imao tri promašaja, a Fourcade je do zlatne medalje došao s jednim promašajem, isto kao i njegov sunarodnjak Beatrix koji je bio treći. Moravec je pogodio svih 20 meta. 

Jakov Fak, hrvatski biatlonac koji nastupa za Sloveniju, završio je na 31. mjestu.

Biatlon:

  • 1. Fourcade (FRA) 33:48.6
  • 2. Moravec (ČEŠ) +14.1
  • 3. Beatrix (FRA) +24.2
  • 4. Björndalen (NOR) +25.9
  • 5. Isyugov (RUS) +36.7
  • ...
  • 31. Fak (SLO) 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom