Sport

Komentari 4

Blaydes srušio Dos Santosa! Chiesa bio bolji od Dos Anjosa

Blaydes srušio Dos Santosa! Chiesa bio bolji od Dos Anjosa

Ovo je Blaydesova ponajbolja borba u karijeri, rame uz rame s pobjedom protiv Alistaira Overeema. Isto tako, vidljivo je kako je Junior Dos Santos prošao svoje najbolje dane...

Curtis Blaydes slavio je protiv Juniora Dos Santosa u prvoj ovogodišnjoj UFC-ovoj priredbi.

Iako je planirao hrvati se s 'Ciganom', svladao ga je na nogama prekidom u drugoj rundi. U prvoj je rundi Dos Santos izgledao ozbiljno, samopouzdano, a i malo bolje od Blaydesa, no već u drugoj doimao se - umornim... Ovo je najveća pobjeda u karijeri za Blaydesa uz onu protiv Alistaira Overeema.

A zasigurno je najbolju večer karijere imao Michael Chiesa koji je nakon tri runde bio bolji od Rafaela Dos Anjosa sudačkom odlukom. Ovo je treća pobjeda u tri borbe u velter kategoriji za Chiesu.

Alex Perez u prvoj je rundi ugušio Jordana Espinozu. Perez je odmah krenuo jako agresivno u borbu i to mu se isplatilo...

U ženskoj kategoriji nastavlja dominirati Angela Hill koja je u drugoj rundi tehničkim nokautom bilja bolja od Hanah Ciffers koju je izmrcvarila laktovima. Slavio je i njen prezimenjak, Jamahal Hill koji je bio bolji od Darka Stošića.

 

Najčitaniji članci