Obavijesti

Sport

Komentari 42

Bob Sapp bio na roštilju: Ja ću jednu platu. Dečki, što ćete vi?

Bob Sapp bio na roštilju: Ja ću jednu platu. Dečki, što ćete vi?
2

Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, piše stranica Chevo's Grilla

VIDEO

Popularni američki MMA i bivši K-1 borac Bob Sapp oduševio je svojim posjetom Hrvatskoj u sklopu manifestacije Munja Fighting Championship - MFC. Sapp se ovaj put neće boriti, ali nije dozvolio da njegov posjet prođe nezapaženo.

Naime, Sapp je nakon druženja s manekenkom Lumbar posjetio novozagrebačko naselje Zapruđe, ali ne kako bi išao trenirati u dvoranu Core Gyma nego da bi se najeo u Chevo'su.

'Zvijer' je, prema svemu sudeći, zadovoljna izašla iz restorana. Grdosija od 170 kilograma je sama slistila platu i sve što ide uz nju.

- Kao što ste već vidjeli po medijima ovih dana, legenda MMA-a je posjetila Zapruđe i došla, naravno, na klopu u najbolji restoran u Novom Zagrebu. Nismo imali pojma da dolazi, pa je sreća da smo imali dovoljno mesa - Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, ali onda je posustao, pa nas je zamolio da mu ostatak spakiramo za van. Valjda se ovi u Westinu gdje je odsjeo neće ljutiti zbog mirisa ćevapa u predsjedničkom apartmanu :) - obavio je Chevo's Grill na svojoj stranici.

Gorostasni Amerikanac je, po dobrom starom običaju, skinuo majicu i spremno pozirao premda je vani ciča zima. 

- Legenda Bob Sapp nas je totalno oduševio svojom srdačnošću, neposrednošću i zafrkancijom, a posebno time što se unatoč snijegu i ovim niskim temperaturama skinuo kako bi pozirao ispred restorana.

Amerikanac je, zatim, gostovao na radiju Enter gdje je govorio o starom poznaniku Mirku Filipoviću.

- O, čovječe! U kontaktu smo cijelo vrijeme. Nedavno smo se sreli u ringu u Japanu i razgovarali kako smo već 20 godina poput braće. Ali braće koja se tuku non stop. Mislim, moj brat Cro Cop mi je pošteno razbio oko - našalio se Sapp pa rekao da mu se nijedna cura nije javila otkad je dobio batina od Mirka.

Rekao je i riječ, dvije o svojem stilu borbe.

- Moja tehnika je jednostavna - pritisnem suparnika na način da bude izvan sebe. Zamisli me kao pčelu ubojicu. A mogu i sjesti na protivnika - pobjeda samo takva.

Za kraj je nahvalio Mikea Tysona.

- Mike Tyson je moj najdraži boksač svih vremena. Još uvijek sam njegov fan iako je u mirovini. Ali znaš što, on nikad neće biti za mene u mirovini, još ga uvijek imam na Nintendu. I rasturam ga!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu