Obavijesti

Sport

Komentari 5

Boban: Nisam vjerovao u Milan, a Real je katastrofa

Boban: Nisam vjerovao u Milan, a Real je katastrofa
1

Velikan hrvatskog nogometa i legenda Milana, Zvonimir Boban, pričao je za La Stampu i osvrnuo se na važnu pobjedu bivšeg kluba u Madridu...

VIDEO

“Rossoneri” su potvrdili izlazak iz krize rezultata prošloga tjedna, nakon što su svladali Romu 2-1 u prvenstvu i taj uspjeh podebljali 3-2 pobjedom na gostovanju kod madridskog Reala u utakmici Lige prvaka. Možemo li govoriti o logici u nogometu kada Van Bastenov Milan nije uspio slaviti na Santiago Bernabeu, a ovaj jest?
- Upravo je to ljepota nogometa.
Jeste li vjerovali u pobjedu Milana?
- Iskreno, ne previše. A, prvo je poluvrijeme u kojem je momčad djelovala sporo, tromo i rastreseno, potvrdilo moje sumnje. Iskra koja je sve inicirala bila je gol Pirla.
Bila je to velika pobjeda Milana?
- Istina. Vidio sam kod Milanovih igrača želju za pobjedom i osobnost u igri, što u njihovim očima nisam vidio posljednjih četiri mjeseca.
Real?
- Katastrofalan, ne samo u prvom, već i u drugom poluvremenu. Mislim da su Milanovi igrači očekivali njihovo bolje izdanje, pa su u utakmicu ušli sa zadrškom.
Kaka?
- Strašno loš. Izgubio je dodir i brzinu koja ga je dovela do dobitnika Zlatne lopte.
Koliko je svemu kumovao izostanaka Cristiana Ronalda?
- Mnogo, ali ne bih želio time umanjiti Milanovu pobjedu.
Kako dalje?
- Treba nastaviti s igrom iz drugog poluvremena utakmice u Madridu i vratiti ideju u igri koja je krasila Milan. Ponovit ću, već dugo nisam vidio ovako dobro izdanje i tako izraženu želju kod Milanovih igrača.
Činilo se kako je Leonardo ušao u slijepu ulicu.
- Drago mi je zbog njega, ali ovo je samo početak. Podsjetimo se da razgovaramo o Milanu i da je problem u kontinuitetu. Pobjeda na Bernabeu je bonus, ali treba pobjeđivati i dalje, i u onim “malim” utakmicama.
Ronaldinho je ocijenjen u rasponu od četiri do sedam. Koliko biste mu vi dali?
- Pet i pol ili šest, ne više od toga.
Pato?
- On je sjajan 20-godišnji igrač, prava klasa - kazao je, među ostalime, legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Milanov igrač od 1992. do 2001. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...