Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bod velik kao kuća: Zagreb i Ciudad bez pobjednika...

Bod velik kao kuća: Zagreb i Ciudad bez pobjednika...
6

U utakmici 4. kola rukometne Lige prvaka Zagreb je ugostio moćni Ciudad Real. Susret je završio bez pobjednika 30-30, čime je Zagreb i dalje neporažen

VIDEO

Nikad bliže posljednjih godina Zagreb nije bio pobjedi protiv moćnih španjolskih momčadi. Pet minuta prije kraja u 4. kolu Lige prvaka protiv Ciudad Reala Zagrebaši su imali 28-27. Kad se činilo da će Ciudad Real ipak pobijediti, Zagreb se s igračem manje u posljednjim sekundama vratio i izjednačio. Španjolci su imali zadnji napad, no ostalo je 30-30.

- Čestitam dečkima na odličnoj borbi. Danas smo bili bolja momčad, nismo imali sreće, trebali smo osvojiti dva boda, ali i ovaj jedan je velik kao kuća - rekao je trener Nenad Kljaić i osvrnuo se na suđenje:

Suđenje? Jako loše. Kriterij uopće nije bio ujednačen, ljut je bio nakon utakmice trener Zagreba

- Jako loše. Suci nisu imali ujednačen kriterij. No bitno je da smo dobro igrali. Sad se moramo orijentirati na buduće utakmice protiv Flensburga. Ako tamo uzmemo tri boda, sigurno smo drugi u skupini.

A utakmica u Areni počela je odlično, barem što se obrane tiče. Zagreb je držao moćne Španjolce s 'nulom' gotovo četiri minute. Poveli su 3-1, Šego je obranio pet lopti zaredom. Sve je štimalo. Španjolci su "izolirali" Balića, no Zagreb je imao raspoloženog Valčića, Horvata i Gala, kao i čudesnog Šegu. Golman Zagreba u 15 minuta sakupio je devet obrana. No svaki put kad bi se Zagreb pokušao odmaknuti s dva gola viška, Ciudad bi se vraćao. Na poluvrijeme se otišlo s izjednačenim rezultatom 14-14.

Sad se moramo orijentirati na Flensburg. S tri boda u dvije utakmice protiv njih, sigurno smo drugi, kaže Kljaić

U drugi dio Zagreb je krenuo bolje. Poveli su 17-15, no Španjolci ponovno nisu dali da se domaći rukometaši odvoje. Ne samo da nisu dali, nego su se oni odvojili. U nekoliko navrata imali su dva gola viška, sve je ukazivalo na dramatičnu završnicu. I na kraju, bod, bod koji je velik kao kuća. 

Kod Zagreba briljirao je Šego sa 18 obrana i Tonči Valčić sa sedam golova.

Entrerios je kod gostiju bio najbolji sa šest golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu