Bogdanović će igrati s Dončićem? | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bogdanović će dobiti novi klub: Igrat će s Lukom Dončićem?

Bogdanović će dobiti novi klub: Igrat će s Lukom Dončićem?

No, nije samo zainteresiran Dallas. Pomama je na tržištu za Bojanom. Žele ga Los Angeles Lakersi, gdje bi igrao s LeBronom Jamesom i Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića

VIDEO

Bojan Bogdanović (33) je prije tri godine potpisao za Utah Jazz. Vrlo brzo je postao miljenik navijača i jedan od najboljih igrača, no zlatno pravilo NBA lige je da svaki igrač mora imati na pola spakirane torbe. Tako je i u slučaju najboljeg hrvatskog košarkaša koji bi početak sezone mogao dočekati u novom klubu, a za te glasine doznao je tijekom EuroBasketa gdje igra svoje posljednje natjecanje s Hrvatskom. 

Pokretanje videa...

Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši VIDEO

Američki mediji pišu kako će Utah Jazz razmijeniti Bogdanovića, a jedna od potencijalnih destinacija su Dallas Mavericksi koji su u potrazi za paklenim šuterom i renomiranim košarkašem kao što je Babo koji donosi dimenziju više, piše Zach Iowe. Smatraju kako bi on bitan kotačić u njihovom stroju s kojim bi pokušali iznenaditi konkurenciju i nadmašiti prošlu sezonu kada su došli do finala Zapadne konferencije gdje su ispali od Bostona. Udružio bi snage s Lukom Dončićem, jednim od najboljih košarkaša današnjice.

NBA: Memphis Grizzlies at Utah Jazz

No, nije samo zainteresiran Dallas. Pomama je na tržištu za Bojanom. Žele ga Los Angeles Lakersi, gdje bi igrao s LeBronom Jamesom i Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića, sve momčadi koje pucaju na NBA naslov sljedeće sezone. Tu su i posrnuli New York Knicksi .

Glasine o njegovom odlasku iz Salt Lake Cityja nimalo ne čude. Utah se odlučio na rebuilding, osloniti se na mlade igrače i tankiranje koje bi im donijelo prve pickove. Prije nekoliko dana riješili su se najveće zvijezde Donovana Mitchella koji je otišao u Cleveland, a prije dva mjeseca otišla je i druga violina, francuski centar Rudy Gobert koji se skrasio u Minnesoti.

NBA: Utah Jazz at Dallas Mavericks

Isto vrlo vjerojatno čeka i Bogdanovića kojeg bogati ugovor od 19 milijuna dolara veže još godinu dana, no neće ga klub pustiti samo tako. Riječ je o sjajnom šuteru i igraču koji je prošle sezone bio na prosjeku od 18 koševa po utakmici. Važu opcije i čekaju tko će im poslati bolju ponudu, u pickovima i igračima. 

I sve je izvjesnije kako će Babo zaigrati u petom NBA klubu nakon Brooklyn Netsa, Washingtona, Indiane i Ute. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner