Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bogdanović opet srušio Jokića! Još jednom briljirao u pobjedi

Bogdanović opet srušio Jokića! Još jednom briljirao u pobjedi

Među brojnim raspoloženim igračima najbolji je bio Donovan Mitchell koji je utrpao 31 koš uz pet skokova, a sjajno je igrao i naš Babo koji je zabio 21 koš uz četiri skoka i pet asistencija

VIDEO

Prije samo 11 dana Bojan Bogdanović je utrpao 36 poena protiv Denvera, a Nuggetsi mu očito leže jer haubica se opet zagrijala nakon dvije ne baš dobre partije. Utah Jazz je pobijedio Denver (125-102) u gostima i stigao do 29. pobjede u 43 utakmice.

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Nuggetsi su vodili cijelu prvu četvrtinu i - ugasili se. Jazzeri su mirno držali vodstvo, a onda početkom posljednje četvrtine razriješili sve dvojbe. Od plus pet su u kratkom razdoblju podignuli prednost na plus 14 i tu je priči bio kraj. Na kraju je ta razlika stala na plus 23.

Nikola Jokić odigrao je još jednu čudesnu utakmicu. Zabio je 25 koševa uz 15 skokova i 14 asistencija, ali jednostavno ne može sve sam. Momčad je oslabljena, fali čak sedam igrača. Čak se i dobro drže kroz utakmicu na krilima sjajnog Jokića, ali teško je izdržati cijelu utakmicu u takvom tempu. Posljednja četvrtina je ta u kojoj obično gube utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Cleveland Cavaliers at Utah Jazz

Utah Jazz s tim nema problema. Među brojnim raspoloženim igračima najbolji je bio Donovan Mitchell koji je utrpao 31 koš uz pet skokova, a sjajno je igrao i naš Babo koji je zabio 21 koš uz četiri skoka i pet asistencija. Na parketu je proveo 30 minuta uz šut 8-15.

NBA: Utah Jazz at Denver Nuggets

Ovaj susret sjajno je došao našem reprezentativcu za dizanje samopouzdanja. U posljednje dvije utakmice nije briljirao, bilo je to ispod razine onoga na što nas je naviknuo, ali Beretta se opet zagrijala. Bojan je pokazao da mu Nuggetsi očito baš leže. Prije 11 dana zabio im je 36 koševa, a protiv iste momčadi je zabio i 48 koševa, što mu je najviše poena na jednoj utakmici otkako je stigao u NBA ligu. Bilo je to u svibnju prošle godine.

Svakako raduje Babina forma, a Jazzerima je ova pobjeda sjela u pravo vrijeme nakon četiri uzastopna poraza. 

NBA: Golden State Warriors at Minnesota Timberwolves

Vidjeli smo još dvije utakmice. Houston Rocketsi svladali su Sacramento (118-112) uz 23 koša Portera, a poražene je predvodio Hield s 27 poena. U izostanku Stepha Curryja, Minnesota je slavila protiv Golden Stea (119-99). Towns je utrpao 26 koševa uz 11 skokova, a Poole je predvodio Warriorse s 20 koševa.

U noći s nedjelje na ponedjeljak igrale su se tek dvije utakmice, no danas Europljane čeka praznik košarke. Zbog obilježavanja dana Martina Luthera Kinga, na rasporedu je 13 utakmica, od čega će se njih šest igrati u pristojno doba po srednjoeuropskom vremenu. Prvi na scenu stupaju Boston Celticsi koji kod kuće igraju protiv Pelicansa od 18.30. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića