Obavijesti

Sport

Komentari 19

Bogdanović: Perasović nam je očitao bukvicu u poluvremenu

Bogdanović: Perasović nam je očitao bukvicu u poluvremenu
10

Na poluvremenu nam je Perasović očitao bukvicu i vidjeli ste drugačiju Hrvatsku, rekao je Bojan Bogdanović koji u pobjedi protiv Makedonija zabio 13 koševa...

VIDEO

Ozljeda je iza mene. Bila je iza mene čim sam pao. U drugom dijelu smo pokazali zajedništvo koje nas krasi u ove tri utakmice. Nadamo se da ćemo nastaviti ovako, rekao je Bojan Bogdanović nakon pobjede protiv Makedonije.

- U prvom poluvremenu smo im dopustili previše otvorenih šuteva. Na poluvremenu nam je Perasović očitao malu bukvicu i vidjeli ste drugačiju Hrvatsku - dodao je Bojan koji je Makedoncima utrpao 13 koševa.

Sad slijedi Nizozemska.

- Nizozemska je mala nepoznanica. Mislim da ne bismo trebali imati problema ako budemo igrali ovakvu obranu. Nismo još izborili nokaut fazu, Perasović nam ne da da pričamo o tome - rekao je hrvatski junak.

- Ulog je bio velik, mi smo htjeli od početka igrati dobro, ali napravili smo neke loše poteze. No nakon što je utakmica odmicala, pokazala se naša kvaliteta. Ne možete očekivati da odmah povedemo 20 razlike - rekao je Luka Žorić i dodao:

- Mi nismo ni izgubili samopouzdanje. Igrali smo dobro i protiv Grčke. Bili smo bolji od njih. Htio bih da se sretnemo ponovno s njim. Nizozemska? Pokazali su da znaju igrati, ali svi dobro igraju. Jedino je Gruzija podbacila. Mi smo bolji od Nizozemske, najbitnije je da damo sve od sebe i dobijemo utakmicu - rekao je Žorić.

Stipčević: Bojan je sjajan, igrao je na svoju odgovornost

Prelomili smo utakmicu kroz obranu. U prvom smo poluvremenu primili 32 koša, u drugom samo 23. Na kraju možemo reći da smo mirno priveli utakmicu kraju. Imamo talent, znamo igrati, bitno je pokazati požrtvovnost i energiju. Svi se borimo kao jedan. Svaka čast Bojanu, igrao je na vlastitu odgovornost, rekao je Rok Stipčević i dodao:

- Nizozemci su neugodni, dosta trče, agresivni su. Nema opuštanja. Svi su neugodni, svi u Europi igraju košarku. Mogu samo pozvati navijače da nas dođu podržati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala,   'modri' tražili crveni karton za Selahija
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Pjaca zabio iz penala, 'modri' tražili crveni karton za Selahija

Bivši igrač 'modrih' pogodio je u gornji desni kut iz penala kojeg je skrivio Pierre-Gabriel na Pašaliću. Taj udarac vjerojatno ni dva golmana ne bi obranila... Suigrači su ga brzo zagrlili, a Pjaca nije proslavio gol
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti