Obavijesti

Sport

Komentari 42

Bole te leđa, Alvaro? Navijači napali Chelseajevog napadača

Bole te leđa, Alvaro? Navijači napali Chelseajevog napadača
2

Dragi Alvaro, znamo da dolazi Valentinovo, ali možeš li se molim te koncentrirati na nogomet. Ako nisi znao, prolazimo teško razdoblje, piše navijač Chelseaja Morati koji ne igra jer ga bole leđa

VIDEO

Antonio Conte potonuo je kad je vidio liječničke nalaze. Njegov prvi napadač, čovjek za kojeg su Bluesi Realu platiti 80 milijuna eura, ima problema s leđima i možda neće uopće igrati više ove sezone.

- Ne znam, možda će pauzirati mjesec, možda cijelu sezonu. Vidjet ćemo što će biti, jako ga boli, a on nam je jedan od ključnih igrača - rekao je Conte, čija je momčad u negativnom nizu, a tek stižu teške utakmice.  

Chelsea je u zadnjih pet utakmica čak triput izgubio, od Arsenala, Bournemoutha i Watforda, u ta tri poraza primio je 9 golova, zabio samo dva. A sljedeći tjedan na Stamford Bridge stiže Barcelona.

Dok u klubu plaču za Moratom, on doma pleše sa suprugom Alice Campello, koja je objavila video na Instagramu što je razbjesnilo navijače Chelseaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO

'Ma to je stari video'

Alvaro i Alice plešu, on je potom diže i tako s njom hoda dok ne izađu iz kadra. Nisu to pokreti čovjeka koji ima problema s leđima i kojem je zbog istih problema upitna sezona. Sukladno tome, komentari navijača nisu iznenađujući.

- Bolje bi mu bilo da igra, nego da pleše

- Hm, zar Morata nema problema s leđima?

- Dragi Alvaro, znamo da dolazi Valentinovo, ali možeš li se molim te koncentrirati malo na nogomet. Ako nisi znao, prolazimo teško razdoblje.

No stvar je raščistio sam Alvaro.

- Ma to je stari video. Leđa su me prošla, bit ću spreman već za sljedeću utakmicu - rekao je španjolski napadač, a to je večeras protiv West Bromwicha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića