Obavijesti

Sport

Komentari 53

Borba za Europu: Split dolazi na Dinamo sa samo 14 igrača

Borba za Europu: Split dolazi na Dinamo sa samo 14 igrača
1

Uvjeren sam da će tih 14 igrača dati svoj maksimum. Desetkovani smo, imamo ozlijeđenih, kartoniranih, onih koji su ispali iz momčadi, najavio je Vulić utakmicu

VIDEO

Ozljede i kartoni zadesile su momčad Splita u najgorem trenutku. Sami je kraj sezone, Split se bori za Europu, a danas će Zoran Vulić na Maksimir povesti samo 14 igrača prve momčadi kojima će pridodati još dva juniora.

- Uvjeren sam da će tih 14 igrača dati svoj maksimum. Desetkovani smo, imamo ozlijeđenih, kartoniranih, onih koji su ispali iz momčadi... Nije ugodna situacija - rekao je Vulić.

Gazda Splita prije nekoliko je dana iz kluba potjerao četiri igrača koji bi sada svakako dobro došli Vuliću. No na Maksimiru će ih dočekati također desetkovani Dinamo. 'Modrima' ova utakmica ništa posebno ne znači, osim što Jurčićevi igrači imaju velik motiv da pred svojim navijačima pobijede u čast preminulom Ivanu Turini.

'Dragi navijači, iako će se prijateljska utakmica u spomen na Ivana Turinu igrati u ponedjeljak u Švedskoj, pozivamo vas da dođete u što većem broju na utakmicu Dinamo - Split (Maksimir, 19h). Prvenstveni ogled na Maksimiru bit će posvećen upravo našem Joji', pozvao je Dinamo svoje navijače da napune stadion.

Kod Dinama neće biti Šimunića, Leke, Sammira, Šimunovića, Ademija, Čopa, Halilovića i Brodića dok za Split neće igrati Križanac, Vitaić, Galović, Radotić, Glavina, Bagarić, Erceg... Splitska momčad trenutačno drži treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Rijeka zaostaje samo jedan bod s utakmicom više, a Hajduk je peti s tri boda manje.

- Imamo dobru situaciju, ali i neugodan raspored. Neće biti lako, no vjerujem da možemo doći do svog cilja - priča Vulić čija momčad u posljednja dva kola igra protiv Istre i Zadra.

No sutra neće biti lako ni Hajduku koji će po drugi put u četitri dana ugostiti Lokomotivu na Poljudu. Eventualni poraz od 'lokosa' Hajduku bi značio kraj nadanja da bi se mogli plasirati među tri najbolja u Prvoj HNL.

Prva HNL, 31. kolo, subota, 19 sati

  • Dinamo - Split
  • Hajduk - Lokomotiva (nedjelja)
  • Zadar - Slaven Belupo
  • Osijek - Inter
  • Istra - Rijeka 1-0 (jučer)
  • Zagreb - Cibalia 0-2 (jučer)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'