Sport

Komentari 1

Jedva je stajala na nogama: Povraćala pa došla do pobjede

Jedva je stajala na nogama: Povraćala pa došla do pobjede

Slovenka Kaja Juvan (29) teškom mukom došla je do pobjede nad egipatskog tenisačicom Mayarom Sherif (24) i tako osigurala prolaz u treće kolo Australian Opena

Nakon teškog meča koji je trajao skoro tri sata, slovenska tenisačica Kaja Juvan (20) pobijedila je Egipćanku Mayar Sherif s 2-1 (3-6, 7-6, 6-3).

POGLEDAJTE VIDEO: Donna Vekić

Juvan se plasirala u treće kolo Australian Opena, a bila je to jedna od njezinih najznačajnijih pobjeda u posljednje vrijeme. 

Igrači ponekad znaju biti toliko iscrpljeni i malaksali da može doći do povraćanja, a upravo se to dogodilo mladoj tenisačici. 

Nakon prvog izgubljenog seta, Juvan je drugi set dobila u tie-breaku. U trećem setu jedva je stajala na nogama, sjela je na klupu i povratila u kantu.

Na kraju posljednjeg poena, tenisačica se od izmorenosti bacila na koljena. Njezina protivnica je također bila vidno iscrpljena, te su obje odigrale fantastičan meč.

"Kaja Juvan danas je na terenu ostavila srce. Borila se iako joj nije bilo dobro i na kraju pobijedila, nevjerojatno", napisao je na Twitteru komentator Nick McCarvel.

Najčitaniji članci