Obavijesti

Sport

Komentari 78

Borbeni remi Hajduka i Rijeke: Dva crvena na kraju utakmice

Borbeni remi Hajduka i Rijeke: Dva crvena na kraju utakmice
13

U posljednjem susretu 18. kola na Poljudu su u Jadranskom derbiju snage odmjerili Hajduk i Rijeka. Nakon vrlo borbenih 90 minuta nije bilo pobjednika, završilo je 1-1

VIDEO

U posljednjoj utakmici 18. kola Prve HNL Hajduk i Rijeka su na Poljudu odigrali bez pobjednika 1-1.

Hajduk je već u prvoj minuti mogao do vodstvo. Maglica je izbio potpuno sam pred Lisjaka, ali se u ključnom trenutku poskliznuo i pao.

Splićani su dominirali na terenu, ali Riječani su bez problema odolijevali njezinim napadima, a onda u 24. minuti i opasno zaprijetili. Močinić je ubacio za Benka, koji je bio sam na drugoj stativi, ali je njegov udarac išao točno u Blaževića.

Ono što je Benko propustio realizirati u 24. minuti, nije zato u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Rijeka je dobila slobodni udarac na 25 metara, loptu je uzeo Leon Benko i fantastičnim udarcem preko živog zida zabio za vodstvo Rijeke 1-0.

Hajduk je u nastavak utakmice krenuo puno bolje, a nagrada je stigla u 51. minuti. Andrijašević je ubacio iz slobodnjaka s lijeve strane, a Maglica je nečuvan glavom s pet metara zabio za 1-1.

Nakon izjednačenje Hajduk je krenuo i po drugi gol, a najbliže njemu bili su u 85. minuti kada je Maglica bio najviši u kaznenom prostoru Rijeke, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Samo dvije minute ponovno je Maglica zaprijetio Rijeci, ali ovog puta njegov udarac Lisjak je odbio u korner.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka nastao je opći kaos na terenu, ali ipak sve se primirilo nakon 30-ak sekundi. Najgore su zbog tog sukoba prošli Knežević i Maglica, kojima je sudac pokazao crvene kartone.

Riječani su osvojenim bodom izbili na drugo mjesto prvenstvene ljestvice s 31 bodom, dok Hajduk na diobi trećeg mjesta sa Splitom i Slaven Belupom ima 30 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići