Sport

Komentari 21

Borna zaustavljen u Miamiju, s 2-0 dobio ga mladi Kanađanin

Borna zaustavljen u Miamiju, s 2-0 dobio ga mladi Kanađanin

Drugi hrvatski reket Borna Ćorić izgubio je u četvrtfinalu turnira u Miamiju s 7-6(3), 6-2 od mlade kanadske nade Felixa Auger-Aliassimea. Hrvatski se tenisač dobro držao u prvom setu, ali je nakon toga pokleknuo

Borna Ćorić ispao je iz ATP turnira serije 1000 u Miamiju. Nakon sat i 50 minuta borbe polufinale je izborila kanadska senzacija Felix Auger-Aliassime s 2-0 u setovima (7-6(3), 6-2). U polufinalu će igrati protiv branitelja naslova, Amerikanca Johna Isnera

Tennis: Miami Open

Nakon odlične predstave i pobjede protiv Kyrgiosa, Ćorić je u ovaj meč ušao kao blagi favorit. No, 57. je igrač svijeta odmah pokazao kako će Borna imati težak posao te je svoj servis držao iznad 70% u prvom setu. Naš je tenisač prvi izgubio svoj servis. Kod 3-2 za Kanađanina, Auger-Aliassime napravio je break, ali je Borna odmah u gemu nakon uzvratio kontra breakom. Kod 5-4 za Kanađanina imao je on i break, odnosno set loptu, ali Ćorić je sve spasio i na kraju se odlučivalo u tie breaku.

Sve je bilo dobro do 3-2 za Auger Aliassimea, nakon čega je Borna osvojio poen na samo još jedan svoj servis, a 57. igrač svijeta igurno je prvi set priveo kraju. Borna je sad morao loviti zaostatak, ali već na otvaranju drugog seta sve je krenulo nizbrdo,.

Tennis: Miami Open

Nije se Ćorić 'ni okrenuo', a već je gubio 4-0. Dva puta mu je Kanađanin oduzeo servis, a to je bio prevelik zalogaj za vraćanje u meč. Sa sigurnih 6-2 mlada kanadska senzacija (18) izborila je nastup u polufinalu. 

Najčitaniji članci