Sport

Komentari 11

Boško Balaban sljedeće tri sezone u dresu Panioniosa

Boško Balaban sljedeće tri sezone u dresu Panioniosa

Bivši igrač Dinama dugo je pregovarao s Grcima, no zapravo se čekao tek službeni raskid ugovora s Dinamom. Igrat će skupa s Alvarom Recobom

Dugo je Boško Balaban pregovarao s čelnicima Dinama, na kraju lijepo naplatio raskid ugovora. Službeni raskid potpisao je u petak, a nekoliko dana kasnije postao je igrač grčkog prvoligaša Panioniosa. Potpisao je ugovor na tri godine, a za to će vrijeme, kako pišu grčki mediji, zarađivati 300.000 eura godišnje. No to su samo naklapanja, budući da službeno nije objavljena Boškova plaća. Jedno je sigurno, Balaban u Grčkoj sigurno neće zarađivati kao u Dinamu.
Na dolasku Boška Balabana inzistirao je trener Panioniosa, 42-godišnji Belgijanac Emilio Ferrera. Upoznao ga je u vrijeme kada je Balaban igrao u Club Bruggeu i dobro su mu poznate kvalitete 31-godišnjeg Riječanina. Imat će Balaban u Panioniosu i sasvim solidnu skupinu suigrača. Loptama će ga hraniti Alvaro Recoba, slavni 33-godišnji Urugvajac, te njegov sunarodnjak Fabian Estoyanoff, nekadašnji igrač Valencije. S druge strane, dosadno mu neće biti ni izvan terena. U Panionisu igra bivši igrač Intera Davor Kukec te još dva Hrvata, golman Dario Krešić i branič Ivica Majstorović.

Najčitaniji članci