Obavijesti

Sport

Komentari 24

Boston nadigrao Philu, Golden State nastavio čudesnu seriju

Boston nadigrao Philu, Golden State nastavio čudesnu seriju
1

Boston Celtics su sinoć nadigrali Philadelphia 76erse 112-109 na njihovom terenu. Golden State Warriors su kod kuće sa 115-108 bili bolji od Utah Jazza i to im je 16. pobjeda u zadnjih 17 utakmica

VIDEO

San Antonio Spurs su u Memphisu tijesno sa 108-107 pobijedili Memphis Grizzliese, a do pobjede ih je vodio LaMarcus Aldridge sa 22 pogotka i 11 skokova.

Patty Mills je također ubacio 22 koša za pobjedu San Antonija kojom je prekinut niz od četiri poraza. Avery Bradley je bio najučinkovitiji u redovima Memphisa sa 33 koša. 

Orlando Magic su u gostima sa 118-88 pobijedili New Orleans Pelicanse, a Nikola Vučević je zabio 25 koševa uz 17 skokova za gostujuću momčad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atlanta Hawks su sa 117-113 svladali Los Angeles Lakerse, a do pobjede su ih vodili John Collins i Trae Young koji su zabili svaki po 22 koša.

Boston Celtics su sinoć nadigrali Philadelphia 76erse 112-109 na njihovom terenu upisavši tako prvu pobjedu nakon dva poraza zaredom.

Gordon Hayward je zabio 26 koševa za Boston, Al Horford 23, a Jayson Tatum 20 uz deset skokova.

Kod Philadelphije je najbolji bio Joel Embiid sa 23 poena i 14 skokova što mu je 47. double-double. 

Celtics na početku zadnje četvrtine vode 90-81, ali zahvaljujući Embiidu Sixersi su smanjili zaostatak na 92-89 sedam minuta prije kraja.

Nakon što je Philadelphia izjednačila na 94-94 Jayson Tatum i Terry Rozier su zabili svaki po tricu za vodstvo Celticsa 100-94 nešto više od pet minuta prije kraja.

Embiid je najprije zabio koš, a onda realizirao jedno slobodno bacanje 2:11 minuta prije kraja i Sixers opet dolaze na kratko u vodstvo od 103-102.

Marcus Smart je zakucao 23.9 sekunde prije kraja za vodstvo Bostona od 108-104. Sixers su zaostajali tri koša manje od dvije sekunde do kraja, a Jimmy Butler, koji je utakmicu završio sa 22 koša, nije uspio pucati tricu za izjednačenje. 

Golden State Warriors su kod kuće sa 115-108 bili bolji od Utah Jazza i to im je 16. pobjeda u zadnjih 17 utakmica. 

Kevin Durant je sa 28 koševa bio najbolji strijelac Warriorsa a slijedili su ga Stephen Curry sa 24 i Klay Thompson sa 22. Donovan Mitchell je predvodio Utah sa 25 ubačaja. 

Jazz je vodio sa sedma koševa na početku zadnje četvrtine i imao je prednost od 93-88 osam i pol minuta prije kraja prije nego su Warriorsi krenuli u preokret.

Thompson je započeo seriju Warriorsa od 20-4 tricom i šutem i Golden State je izjednačio na 93. Nakon toga koševe zabijaju DeMarcus Cousins i Kevin Durant u mini seriji od 9-0, a Utahov Donovan Mitchell zabija samo jedan za smanjenje Jazzovog zaostatka na 97-95. U tom trenutku Curry preuzima, zabija dvije trice i onda polaganje za vodstvo od deset koševa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova