Obavijesti

Sport

Komentari 71

Boysi: Mamićeva zločinačka organizacija opet želi preuzeti Dinamo! Zato se učlanite u klub

Boysi: Mamićeva zločinačka organizacija opet želi preuzeti Dinamo! Zato se učlanite u klub
5

Takozvana "sponzorirana učlanjenja", koja se provode po Hrvatskoj i BiH, su ismijavanje kluba i svih njegovih članova i povjerenika u korist kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama

VIDEO

Želimo sve navijače i simpatizere Dinama pozvati na potpunu mobilizaciju.

Počinje tako obraćanje koje su potpisali Bad Blue Boysi u jeku žestoke kampanje za prevlast u Dinamu.

Pokretanje videa...

Zdravko Mamić poruka prijateljima Dinama 02:48

Tjedan dana uoči skupštine kluba, koju mnogi smatraju ključnom za Dinamovu budućnost, Boysi su se opako angažirali u prikupljanje članova kako bi dobili što više od osam mjesta u skupštini koja će dobiti povjerenici s najviše učlanjenih članova.

No, u istu je akciju krenuo i Zdravko Mamić, koji čak i nudi da će platiti članarinu za navijače koji se učlane preko njegovih povjerenika.

Dinamo bi tijekom srijede trebao ostati bez člana uprave Krešimira Antolića, na odlasku je i druga članica uprave - od troje - Amra Peternel, a BBB u priopćenju pišu:

"U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana "sponzorirana učlanjenja", koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa.

Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati dinamovcima.

Atmosfera na San Siru na utakmici UEFA Lige prvaka izme?u Milana i Dimana

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati. Također, učlanjenje ili produženje članstva biti će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas

Vremena je malo, ali biti će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt.

Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica