Obavijesti

Sport

Komentari 16

Branič Hajduka nakon oproštaja od titule: Teško je prihvatiti da smo ovako završili sezonu...

Branič Hajduka nakon oproštaja od titule: Teško je prihvatiti da smo ovako završili sezonu...

Jure Ivanković vodit će Hajduk do kraja sezone, a u nedjelju ih čeka dvoboj protiv Osijeka pred praznim tribinama, što je posljedica divljanja huligana na polufinalu Kupa protiv Dinama

VIDEO

Srušilo se sve, pjeva grupa Jinx, a na Poljudu su osjetili kako je to kad se sve što gradiš mjesecima uruši u 23 dana. Od velikih šansi za naslov prvaka i obrane Rabuzinova sunca do oproštaja od svih trofeja za ovu sezonu već početkom travnja. 

Pokretanje videa...

Smijenili su Lukšu Jakobušića! Hajduk će opet voditi žena? 00:51

Porazi od Lokomotive, Dinama i Rijeke u prvenstvu označili su kraj Hajdukovih ambicija o naslovu prvaka za ovu sezonu, a to je donijelo brojne posljedice. Lukša Jakobušić smijenjen je s pozicije predsjednika, dok je za njim otišao i Mislav Karoglan. Na kraju sezone očekuje se i odlazak brojnih igrača, dvojici istječe posudba, brojni su razočarali, a neki će morati otići kako bi napunili klupsku blagajnu.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL

Jure Ivanković bit će trener do kraja sezone koja će biti u revijalnom tonu za Splićane. Teško mogu gore, a ni dolje pa je treće mjesto vrlo vjerojatni epilog ove sezone. Katastrofalna je atmosfera na Poljudu nakon svih događanja, razočaranje ne kriju igrači, a uoči utakmice protiv Osijeka koja se igra u nedjelju pred praznim tribinama, pred kamere Hajduk Digital TV-a došao je jedan od najmlađih, lijevi bek Šimun Hrgović (20). 

- Teško je prihvatiti da smo ovako završili sezonu, ali motiva neće nedostajati. Idemo pobijediti Osijek, koji ove godine nismo dobili na Poljudu. Idemo po pobjedu - rekao je Hrgović koji je odigrao sedam utakmice ove sezone.

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a

Splićani će u 30. kolu na Poljudu ugostiti Osijek koji je u prvom dvoboju u Splitu slavio 2-0. Slavonci će imati motiv jer se bore za četvrto mjesto koje vodi u Europu. 

- Osijek je dobra ekipa, pogotovo s Mierezom naprijed, koji unosi energiju. Ali mislim da možemo izaći iz ovoga i pobijediti na Poljudu.

Jure Ivanković naslijedio je Karoglana.

- Želim iskoristiti svaku minutu koju dobijem, kao i ostali mlađi suigrači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'