Obavijesti

Sport

Komentari 1

Brat i sestra Pereglin svjetski su prvaci! Pomeli konkurenciju

Brat i sestra Pereglin svjetski su prvaci! Pomeli konkurenciju
1

Svoju superiornost u disciplini Field samostrela Valentina i Domagoj potvrdili su još jučer u kvalifikacijama i eliminacijama, kada su u konkurenciji natjecatelja ostvarili najbolje rezultate

VIDEO

Brat i sestra, Domagoj i Valentina Pereglin pobjednici su ovogodišnjeg Svjetskog kupa u disciplini Field samostrela koji je u subotu završen u školskoj sportskoj dvorani u Dubravi, mjestu pokraj Vrbovca, udaljenom 40-ak kilometara od Zagreba.

Svoju superiornost u disciplini Field samostrela Valentina i Domagoj potvrdili su još jučer u kvalifikacijama i eliminacijama, kada su u konkurenciji natjecatelja iz Austrije, Bugarske, Češke, Mađarske, Rusije, Turkmenistana i Švicarske ostvarili najbolje rezultate, Valentina 292 krugova, Domagoj 294 krugova, i time izborili plasmane u poluzavršnicu. 

Plasman u finale Valentina je ostvarila nakon što je u polufinalu pobijedila Ruskinju Lolitu Kočetovu, a u finalu i reprezentativnu kolegicu Mihaelu Oborovečki iz SD Velikog Trgovišća sa 5-1 i osvojila Veliki globus namijenjen sveukupnoj pobjednici Svjetskog kupa. Srebro je osvojila Oborovečki, a broncu Ruskinja Lolita Kočetova. 

Kod muškaraca prvi je plasman u finale ostvario Domagoj Pereglin nakon što je sa 4-0 nadvisio klupskog kolegu Olivera Morfadina, dok je u drugom polufinalu Rus Artem Popov sa 6-0 pobijedio Josipa Novosela.

U finalu je Domagoj Pereglin sa 6-2 nadvisio Popova i osvajanjem Velikog i malog globusa u muškoj konkurenciji na najljepši način završio natjecanje koje je sjajno organiziralo njegov klub SD Dubrava 1094. 

U borbi za brončano odličje Josip Novosel, član SD "Strijelac" iz Kušljeva Sela je sa 5-1 pobijedio Olivera Morfadina iz Dubrave 1094. (bt)

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...