Sport

Komentari 0

Bravo Donna! Preko Sakkari do četvrtfinala dimnog Adelaidea

Bravo Donna! Preko Sakkari do četvrtfinala dimnog Adelaidea

Dva sata igre i... 2-6, 7-5, 6-1 za Donnu Vekić protiv Grkinje Marije Sakkari. Donna je u četvrtfinalu Adelaidea. Za polufinale: sa Ukrajinkom Dayanom Yastremskom, 24. na WTA ljestvici

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u četvrtfinale teniskog WTA turnira u australskome Adelaideu gdje je u srijedu sa 2-6, 7-5, 6-1 pobijedila Grkinju Mariju Sakkari, 23. tenisačicu svijeta, poslije dva sata igre. 

U prvom setu je Grkinja bila bolja, dobila ga je nakon što je uzela Vekić dva puta servis. U drugom setu je igra izjednačena, Vekić uzima suparnici servis na početku za vodstvo 2-0, ali onda grčka tenisačica vraća servis i izjednačuje na 4-4.

No... Vekić uzima Sakkari još jednom servis u ključnom trenutku za 7-5. U zadnjem setu, potpuna dominacija hrvatske tenisačice, uzela je suparnici servis za 2-0 i za 4-0 i privela ga poslije samo pol sata u svoju korist.

Ovo je bio šesti međusobni ogled između Vekić i Sakkari i četvrta pobjeda hrvatske tenisačice koju u četvrtfinalu čeka Ukrajinka Dayana Yastremska, 24. na WTA ljestvici. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci