Obavijesti

Sport

Komentari 124

Brekalo: Jako mi znači što sam zabio, ovo mi je novi početak! Čuić: Nova frizura? Puklo me...

Brekalo: Jako mi znači što sam zabio, ovo mi je novi početak! Čuić: Nova frizura? Puklo me...

Osim Brekala prvijenac u dresu seniorske momčadi Hajduka zabio je i mladi Filip Čuić koji je rekao kako jedva čeka trenirati s Ivanom Perišićem

VIDEO

Hajduk je rutinski slavio protiv Slaven Belupa 4-0 i došao do nova, važna tri boda u utrci za naslov. Golove su zabijali Kalinić, Čuić, Brekalo i Kalik, a čak tri asistencije podijelio je Emir Sahiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

livaja trči 00:33

- Zaslužena pobjeda, ušli smo 100%, odigrali smo dobro, visoko pobijedili, svi smo dali sve od sebe, svaka čast momcima. Dajem sve od sebe za momčad. Malo smo se mučili, imali smo prilike, hvala Bogu da je Kale zabio. On je iskusan, tu je za momčad i drago mi je da je zabio. Uvijek može bolje, zadovoljan sam sa svoje tri asistencije. Mogli smo zabiti i još koji gol - rekao je Sahiti i nastavio o svoje tri asistencije:

VIDEO Bijela rapsodija u Splitu: Veliko slavlje navijača i igrača
VIDEO Bijela rapsodija u Splitu: Veliko slavlje navijača i igrača

- Je, prvi put u životu da sam podijelio tri asistencije ali to mi je motiv da nastavim ovako i dalje. Trener nam je kazao da moramo igrati još bolje, iskoristiti prilike koje stvorimo, dobiti svaki duel, svaku drugu loptu... Reagirali smo bolje i to se vidi na konačnom rezultatu. 

Hajduk nije dobro otvorio polusezonu.

- Pritisak je uvijek tu, ali mi smo navikli na to. Moramo zaboraviti ovo i spremiti se za sljedeću utakmicu. Radio sam odvojeno dok je momčad bila u Osijeku. Gledao sam utakmicu, bilo je teško gledati, veći mi je pritisak gledati na televiziji nego kad sam na terenu - završio je Sahiti.

Prvijenac u dresu Hajduka zabio je i Filip Čuić.

- Hvala Bogu došao je prvi gol, nadam se da će ih biti još. Pobijedili smo, to je najbitnije. Prvo poluvrijeme je bilo nezgodno, Kale je pokazao da je klasa, u drugom dijelu se otvorilo i mirno smo priveli utakmicu kraju. Gol ne bih nikome općenito posvetio, možda svim navijačima Hajduka. Moje je da radim i dokazujem se kroz svaki trening. Na treneru je sve, on odlučuje tko će igrati - rekao je Čuić, a zatim ispričao kako je trenirati s igračima poput Kalinića i Livaje:

- Itekako je lijepo trenirati s takvim veličinama. Jedva čekam da dođe i Perišić, da vidim kako je s njim. Uvijek sam uz njih, daju mi savjete kako da budem bolji, drago mi je da su tu.

Trener Hajduka: Livaja već radi s loptom. Kalinić je kao mladić
Trener Hajduka: Livaja već radi s loptom. Kalinić je kao mladić

Hajduk se ovom pobjedom barem na trenutak vratio na prvo mjesto.

 - Ovo je maraton. Ima još dosta utakmica do kraja. Idemo svaku na pobjedu.  Možda zvuči kao klišej, ali stvarno sam ostvario san. Od kad znam za sebe navijam za Hajduk, drago mi je što sam zabio, pogotovo na Poljudu - završio je Čuić.

Josip Brekalo okrunio je svoj prvi nastup na Poljudu prvim golom. 

- Bila je odlična utakmica s naše strane, kontrolirali smo je od prve do zadnje minute. Odlično smo ušli, nismo im dopustili niti jednu jedinu polupriliku. Bili smo jako agresivni u fazi reposjeda, osvajali smo druge lopte i bilo je samo pitanje vremena kada ćemo ih otvoriti golom. Zabili smo u najbolje vrijeme, pred sam kraj prvog poluvremena, u drugom dijelu smo znali da moramo samo nastaviti i da ćemo zabiti još dva-tri gola. Odlična utakmica, svaki bod, svaka pobjeda je bitna za nas, sretan sam što sam pomogao sa svojim prvijencem i nadam se da ćemo ovako i nastaviti.

Brekalo je sudjelovao i kod gola Kalinića.

VIDEO Livaja trčao na Poljudu, sjever i Torcida su ga pozdravili
VIDEO Livaja trčao na Poljudu, sjever i Torcida su ga pozdravili

- Očekivao je da će mi dodati loptu u noge. Lopta mu se malo podigla, došla je meni na glavu, mogao sam mu samo spustiti natrag. Fenomenalno je ispratio i pogodio, kako samo on zna, odličan gol - rekao je Brekalo, a zatim opisao svoj prvijenac

- Nadao sam se da će mi Sahiti odigrati prvi pas, navukao je zadnjeg igrača na sebe, to je napravio fenomenalno, ja sam odradio lakši dio. Jako mi znači što sam zabio. To je za mene novi početak, novi klub, nova prilika, novo dokazivanje. Svaki gol je kruna rada i truda. Nadam se da ću tako nastaviti. 

Hajduku sada slijedi utakmica s Rudešom na Kranjčevićevoj.

- Mislim da sam u Kranjčevićevoj odigrao svoju drugu utakmicu u HNL-u, protiv Zagreba. Poznajem to okruženje. Idemo po nova tri boda. Nadam se lijepom nizu do derbija i da nastavimo s ovakvom formom i igrom. Danas smo pokazali puno dobrih stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao