Obavijesti

Sport

Komentari 51

Brezovec se vratio u Rijeku: Momčad je puno napredovala

Brezovec se vratio u Rijeku: Momčad je puno napredovala
2

Nakon mučnog odlaska iz momčadi kojoj je povremeno i bio kapetan, Josip Brezovec vratio se u Rijeku. Zadovoljan je napretkom momčadi i vjeruje u uspjeh...

Josip Brezovec ponovno je član momčadi Rijeke. Varaždinac je prije godinu i pol napustio Kantridu i otišao u redove talijanskog drugoligaša Speziju , a vratio se na novu lokaciju, Rujevicu.

- Sretan sam što sam se vratio. Prvi dojmovi su jako lijepi, klub je puno napredovao i nadam se da ćemo zajedno napraviti velike rezultate - prenosi Brezovčeve riječi službena stranica Rijeke .

Veznjak je napustio Rijeku tik nakon što je 2014. protiv Šerifa izborila drugi uzastopni nastup u skupinama Europske lige. Nije to dobro sjelo naivjačima koji će zasigurno pozdraviti povratak 29-godišnjaka.

- Odlazak je bio jako emotivan. Prvi put sam u novom kampu kakvog nemaju i neki klubovi veći od Rijeke. Momčad se u miru može pripremati, siguran sam da ćemo ići prema naprijed prema vrhunskim rezultatima - istaknuo je Brezovec i zaključio:

- Rijeka je dosad u jako dobroj situaciji: drugi smo na ljestvici i u polufinalu Kupa, ali to ništa neće značiti ako to ne potvrdimo na terenu. Trebamo gledati samo sebe i pružiti maksimum.