Obavijesti

Sport

Komentari 0

Briljantna Ana Đerek uzela još dvije medalje u Svjetskom kupu

Briljantna Ana Đerek uzela još dvije medalje u Svjetskom kupu

Tri Svjetska kupa u nizu, šest medalja, danas zlato i srebro, stvarno ne mogu biti sretnija, rekla je Splićanka nakon nastavka berbe medalja, ovaj put u Kopru u Sloveniji

VIDEO

Hrvatska gimnastičarka Ana Đerek osvojila je nove dvije medalje na turniru Svjetskog kupa. Nakon Varne (zlato na gredi i bronca na tlu) i Osijeka (srebro na gredi i tlu), u nedjelju se dva puta penjala na postolje u Kopru.

Pozlatila je parter te na gredi osvojila srebro nastavivši nevjerojatan niz, treći SK u nizu ove sezone osvaja po dvije medalje. Ili još bolje, oduševljava četvrti vikend za redom, budući je između Varne i Osijeka imala i Prvenstvo Hrvatske gdje je dva puta bila zlatna.

Pokretanje videa...

02:47

Olimpijka splitskog GK Marjana “berbu” u Sloveniji otvorila je 2. mjestom na gredi s ocjenom 13.250. Bolja je bila samo Mađarica Zsofia Kovacz (13.650), dok je brončana njezina sunarodnjakinja Greta Mayer (12.450). Druga hrvatska finalistica danas na gredi, Tina Zelčić (ZTD Hrvatski sokol) ostala je korak do postolja, četvrta je sa 11.700 bodova u svom trećem finalu SK u karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ani Đerek srebro na gredi bila je 18. medalja na turnirima Svjetskog kupa, no samo nekoliko trenutaka kasnije do 19. je u svom 33. finalu došla zahvaljujući zlatu na parteru.

Osvojila ga je s ocjenom 12.900, a na postolju je stajala uz srebrnu Britanku Poppy-Grace Stickler (12.750) i brončanu Mađaricu Gretu Mayer (12.650). Ani je ovo drugo zlato ove sezone nakon onoga na gredi u Varni, ali i ukupno peto u karijeri na SK.

Srbić zlatni, Đerek dva puta srebrna za kraj najuspješnijeg Svjetskog kupa u Osijeku

- Tri Svjetska kupa u nizu, šest medalja, danas zlato i srebro, stvarno ne mogu biti sretnija - rekla je Ana.

- Stvari su se odigrale ovaj put na moju ruku, s obzirom da sam napravila malu grešku već na početku vježbe na parteru gdje mislim da sam istu tu sekundu pomislila da sam ispala iz borbe za zlato, ali na kraju su se stvari tako odigrale da sam i s tom jednom greškicom osvojila zlato - dodala je.

Hrvatska reprezentacija sada se okreće Mediteranskim igrama, a put alžirskog Orana u srijedu kreću Tin Srbić, Jakov Vlahek, Mateo Žugec, Ana Đerek i Tijana Korent, njihovi treneri Lucijan Krce i Miroslav Končarević, te suci Dunja Lederer i Ratko Vuković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)