Obavijesti

Sport

Komentari 4

Briljantna ideja: Švercali su se prenoćivši u WC-u na stadionu

Briljantna ideja: Švercali su se prenoćivši u WC-u na stadionu
1

Kako pogledati utakmicu bez karte? Uđeš na stadion dan uoči utakmice kao turist - i sakriješ se u toalet. Briljantna ideja ipak nije upalila dvojici pristalica Manchester Uniteda

VIDEO

Old Trafford možda nema hotelske sobe, ali dvojica navijača Manchester Uniteda pronašla su način kako da prespavaju u utrobi stadiona u pokušaju da se domognu mjesta na tribinama za premijerligaški derbi protiv Arsenala (1-1) prošlu subotu.

Navijači "crvenih vragova" bili su u obilasku stadiona dan prije utakmice i skrili se u toaletima vjerujući kako će tako besplatno moći na utakmicu. No u tom naumu spriječilo ih je osiguranje koje ih je pronašlo ujutro prilikom redovitog pregleda stadiona.

Sreća u nesreći za dvojicu hrabrih navijača bila je u tome što ih policija ipak nije odlučila uhititi jer nisu predstavljali opasnost za sigurnost utakmice. Prilikom ulaska na stadion, naime, morali su proći kroz detektor metala i nisu posjedovali ništa opasno.

Ovaj zanimljiv incident dogodio se pola godine nakon što je Unitedova domaća utakmica protiv Bournemoutha otkazana jer je u kutu stadiona pronađen sumnjiv paket. Uzbuna je bila lažna; radilo se o predmetu zaostalom nakon prethodnog treninga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu