Obavijesti

Sport

Komentari 0

Britanskog olimpijca udario je automobil i slomio mu lubanju. U komi je u kritičnom stanju

Britanskog olimpijca udario je automobil i slomio mu lubanju. U komi je u kritičnom stanju
2

Prema riječima čelnog čovjeka Atletskog saveza Walesa, Ben je najbolji desetobojac kojeg je Wales ikad imao, drži državni rekord te je više puta predstavljao kako Wales tako i Veliku Britaniju

Za one koji još nisu čuli, Ben je imao ozbiljnu nesreću vozeći bicikl. Ima frakturu lubanje, vrata i nekoliko krvarenja u mozgu. U komi je i spojili su ga na aparate. Nikad se nisam osjećala ovako uplašeno i bespomoćno, napisala je na društvenim mrežama Naomi Herrernan, zaručnica britanskog olimpijca u desetoboju Bena Gregoryja (31) koji je u teškoj situaciji.

Kako pišu Britanci, isprva se nije činilo tako ozbiljno jer je nakon nesreće u kojoj ga je na biciklu udario automobil, Ben uspio odšetati s mjesta nesreće. No, stvari su se kasnije pogoršale.

- Bit će ovo duga cesta oporavka, ali znam koliko ga vole obitelj i prijatelji. Vjerujem da to može izvući jer ima još toliko toga za proživjeti.

Samo nekoliko dana prije nesreće objavio je video s trake za trčanje i pokazao u kako je dobroj formi. Volio je voziti bicikl, ali nije imao sreće jer je 2020. za dlaku izbjegao ovakvu tešku nesreću. 

Prema riječima čelnog čovjeka Atletskog saveza Walesa, Ben je najbolji desetobojac kojeg je Wales ikad imao, drži državni rekord te je više puta predstavljao kako Wales tako i Veliku Britaniju.