Obavijesti

Sport

Komentari 1

Brkljača ne dolazi, Rodić i Vejić vrlo blizu Hajduka

Brkljača ne dolazi, Rodić i Vejić vrlo blizu Hajduka
1

Hajduk ne pregovara s Marijom Brkljačom, a dogovor s Ivanom Rodićem pitanje je dana, rekao je Ivan Buljan i potvrdio kontakte s Vejićem

VIDEO

Hajduk ne pregovara s Marijom Brkljačom, dok je dogovor s Ivanom Rodićem pitanje dana, rekao je sportski direktor Hajduka Ivan Buljan, te potvrdio kontakte s Hrvojem Vejićem.
- Ne znam otkud u medijima informacije da želimo Brklajču. To nije istina! Osim toga, imamo vrlo dobro popunjen vezni red. S druge strane, dolazak Rodića je realnost i pregovori su pri kraju. Što se tiče Vejića, postoji realna mogućnost da dođe u Hajduk - rekao je Buljan.
Navijači na internetskim forumima pak najviše priželjkuju dolazak Ivice Križanca, koji je nagovijestio odlazak iz Zenita.
- To je u ovom trenutku nemoguće, on je igrač pod ugovorom i Hajduk to ne može platiti. Možda dogodine - kaže Buljan.
I tako će i ovaj prijelazni rok proći bez senzacionalnih transfera na Poljudu, unatoč preoblikovanju i punoj blagajni.
- U ovom trenutku imamo ekipu koja igra odlično i mislim da ne trebamo gomilati igrače. Na tržištu se mogu naći igrači od milijun do dva milijuna eura, ali ni to nisu takve klase da mogu garantirati velike rezultate. To možda mogu oni koje treba platiti četiri ili pet milijuna, ali takvi ni uz takva primanja ne žele doći u Hrvatsku - zaključio je Buljan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
VIDEO Modrić sletio privatnim avionom na Krk: 'Radnici su ga molili fotku, nikoga nije odbio'
EKSKLUZIVNA SNIMKA

VIDEO Modrić sletio privatnim avionom na Krk: 'Radnici su ga molili fotku, nikoga nije odbio'

KRK - Prije nego što je sletio, skupili su se radnici zračne luke i čekali ga za selfie. Nikoga nije odbio, rekao nam je čitatelj koji je snimio dolazak šesterostrukog europskog prvaka Luke Modrića (38) na krčki aerodrom u utorak prije podneva i priključit će se pripremama "vatrenih" za Euro. Kapetan je stigao je avionom koji se nije mogao vidjeti na stranicama koji prate letove u realnom vremenu.