Obavijesti

Sport

Komentari 47

Broz i Perišić ispred Mandže i Rebića: Inter je na vrhu Serie A!

Broz i Perišić ispred Mandže i Rebića: Inter je na vrhu Serie A!
3

Milan je kiksao na gostovanju kod Spezije (2-0), a njihov je gradski rival to prihvatio i preuzeo vrh Serie A! Bit će ovo borba do posljednje utakmice, a sad Mandžo i Rebić love Broza i Perišića nakon slavlja protiv Lazija (3-1)

VIDEO

Nogometaši milanskog Intera preuzeli su vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 3-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Lazija u susretu 22. kola.

Serie A - Inter Milan v Lazio

Inter je veliku prednost ostvario u prvom poluvremenu s dva gola Lukakua. Prvi je postigao u 22. minuti iz kaznenog udarca nakon prekršaja Hoedta na Lautaru, a drugoga u 45. minuti uz podosta sreće jer je jedan klizeći start Brozovića pogodio braniča Lazija pa je lopta stigla idealno na udarac belgijskom napadaču.

Iznenađenje u Italiji: Spezia je pobijedila lidera! Mandžukić promašio najbolju šansu Milana
Iznenađenje u Italiji: Spezia je pobijedila lidera! Mandžukić promašio najbolju šansu Milana

Imao je sreće i Lazio u 61. minuti kada je slobodan udarac Milinković-Savića na putu prema golu pogodio Escalantea, promijenio smjer i prevario Handanoviča za 2-1. No, samo tri minute potom Brozović je proigrao Lukakua koji je pretrčao pola terena prije no što je uposlio Lautara koji je pogodio praznu mrežu za 3-1.

Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su čitav susret za Inter koji sada ima 50 bodova, jedan više od gradskog rivala MIlana prije njihova međusobnog ogleda u sljedećem kolu. Lazio je ostao sedmi sa 40 bodova koliko imaju i peti Napoli te šesta Atalanta.

Serie A - Inter Milan v Lazio

Ranije u nedjelju se Atalanta dramatičnom su se 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Cagliarija bodovno poravnala s Napolijem i Lazijom. Jedini pogodak na utakmici postigao je Muriel u 90. minuti susreta, a domaćini su se u sudačkoj nadoknadi ponadali kako bi ipak mogli do boda kada je dosuđen kazneni udarac za njih. No, nakon intervencije VAR-a glavni sudac Piccinini promijenio je svoju odluku te je ostalo minimalnih 1-0 za Atalantu.

Srušili Milan, a gol proslavili udaranjem suigrača po stražnjici
Srušili Milan, a gol proslavili udaranjem suigrača po stražnjici

Boško Šutalo igrao je do 62. minute, a Mario Pašalić je odigrao prvo poluvrijeme za Atalantu koja sada ima 40 bodova iz 22 susreta, isti bodovni učinak, ali s po utakmicom manje digranom imaju peti Napoli i sedmi Lazio. Cagliari, kojemu je ovo bila 14. uzastopna utakmica bez pobjede u Serie A, ostao je u zoni ispadanja, 18. sa 15 bodova, dva manje od 17. Torina.

Zanimljivo je bilo i u Genoi gdje je Sampdoria svladala Fiorentinu sa 2-1 (1-1). Strijelci za domaće bili su Balde (31) i Quagliarella (72), dok je uspješan za goste bio Vlahović (37). Sampdoria je sada 10. sa 30 bodova, dok je Fiorentina 16. sa 22. Roma sa sigurnih 3-0 (2-0) svladala Udinese. Dvostruki strijelac bio je Veretout (5, 25-11m), a konačnih 3-0 postavio je Pedro (90+3). Treća Roma sada ima 43 boda, dok je Udinese 14. sa 24.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića