Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
327 komentara

Brozov tata poludio na Veliku Goricu: Samo vama nije ponos

Dragi naši, NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA, napisao je tata Ivan

Foto: REUTERS/ Ivan Brozović, Facebook
327 komentara

Neki u Splitu, Omišu i Imotskom, neki u Zadru, neki u Zagrebu. Neki su doček imali u Slavonskom Brodu, a neki u Donjem Miholjcu. Na kraju ispada da su više-manje svi imali zaseban doček osim Marcela Brozovića.

To je posebno naljutilo njegova oca Ivana, koji je na svojem Facebooku poslao oštru poruku gradu Velikoj Gorici.

- Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI - napisao je Brozovićev otac.

Doček za Brozovića u Velikoj Gorici prvo je odgođen, a zatim i otkazan. No, jedan će se ipak održati - u mjestu Okuje u blizini Velike Gorice.

Podsjetimo da je Marcelo bio jedan od naših najpouzdanijih igrača na travnjaku. Odigrao je sjajno prvenstvo, a protiv Engleza istrčao je više od 16 kilometara. Neumorno je vršio presing po Dalićevim uputama od jednog do drugog protivničkog igrača. Zaslužio je doček.

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Dragi naši NAŠ PONOS , sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vas ponos,, Grada Velike Gorice,🤔😍😍😍 Roditelji...

Posted by Ivan Brozović on Wednesday, 18 July 2018

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message