Obavijesti

Sport

Komentari 5

Brozović iduće sezone u dresu koji podsjeća na TV smetnje

Brozović iduće sezone u dresu koji podsjeća na TV smetnje

Kineski su vlasnici u suradnji s američkim proizvođačem opreme odlučili da talijanski klub zanemari tradiciju dugu 112 godina pa po prvi put od 1908. zaigra 'u televizijskim smetnjama'

VIDEO

Moderni nogomet su strani vlasnici, izmišljanje treće i četvrte garniture dresova i sprdnja s vlastitom tradicijom u utrci za novcem. Npr. Barcelona povijesne pruge pretvara u kockice, a Inter u... Zig-zag uzorak televizijskih smetnji.

VIDEO: NERAZZURRI PREDSTAVILI DRES ZA SEZONU 2020/21

Kakvo-takvo logično uporište za dizajn kakvog jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa i osvajač svih mogućih trofeja dosad nikad nije vidio leži u jednom od Interovih povijesnih nadimaka: 'biscione' iliti zmija. Zig-zag imitira i zmijsku kožu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kineski su vlasnici u suradnji s američkim proizvođačem opreme odlučili da talijanski klub zanemari tradiciju dugu 112 godina pa po prvi put od 1908. zaigra 'u televizijskim smetnjama'.

Prije godinu dana crno-plave pruge bile su nasumce nabacane širine, imitirajući 'code-bar' uzorak sa cijena na bilo kojem proizvodu u bilo kojem marketu.

Daleko više naklonosti milijunske vojske navijača diljem planete izazvao je dizajn gostujućeg dresa koji je tek malo osvježena replika onog povijesnog iz 1998. u kojem su genij Ronaldo, čileanski 'bomber' Zamorano i urugvajski velemajstor Recoba sijali strah Italijom i Europom, osvojili Kup Uefa:

U veznom redu tada je sve nosio danas već legendarni trener madridskog Atletica Diego Simeone, a na Interovoj je klupi sjedio veliki gentleman svjetskog nogometa Gigi Simoni koji nas je napustio prije mjesec dana.

Naš Marcelo Brozović, Danac Christian Eriksen, Belgijac Romelu Lukaku, Nizozemac Stefan De Vrij i ostali aktualni majstori sljedeće će sezone dresovima iskazati poštovanje generaciji iz '98-e. U gostima. Kod kuće... Televizijske smetnje. Na koje im i sliči igra otkad je Serie A opet krenula nakon korona-pauze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...