Obavijesti

Sport

Komentari 57

Brozović je rekorder Serie A! Inter ga troši u 'šumi panjeva'

Brozović je rekorder Serie A! Inter ga troši u 'šumi panjeva'
5

Najviše pretrčanih kilometara u Serie A? Marcelo Brozović s 12.171 km po utakmici. Najviše osvojenih i oduzetih lopti u Serie A? Marcelo Brozović, 102 puta. Ali, za koga radi? Za one za koje je 'izmislio nogomet'

VIDEO

Inter je prije tri dana, golom mladog argentinskog lava Lautara Martineza u Parmi, napokon nekoga pobijedio. Ali Napoli na drugom mjestu sve više povećava razliku, a Milan je na četvrtoj poziciji sve bliže Nerazzurrima.

Marcelo nema s kim igrati

Koji je problem Intera? Nije u pitanju jednina. Problem je i još uvijek neposložena klupska vrhuška, i totalno nesamokritični trener Spalletti, i kapetan Icardi koji svakog prosinca preko supruge/menadžerice krene u licitaciju za novi ugovor pa Inter, sada već tradicionalno, oko Božića krene nezaustavljivo nizbrdo.

No čisto nogometno gledajući, najveći Interov problem je - što Marcelo Brozović nema s kim igrati!

Teretnjaci, bekrije i veterani

Obrana je još OK posložena, bokovi i napad su barem po imenima apsolutno Interova razina, ali veza... To je Marcelo i...? Bekrija Nainggolan, Joao Mario koji ni sam ne zna je l'' krilo ili desetka, veteran Borja Valero, teretnjak Gagliardini i Urugvajac Vecino koji je fizički 'zvijer', a nogometno mediokritet.

Spallettiju je trebalo vremena da shvati da je Marcelo playmaker, defenzivni vezni. Jedan od najboljih na svijetu. Po logici stvari u toj ulozi Brozović konce vuče iz pozadine, trči i rinta za druge.

U repki trči za Modrića i Rakitića, a u Interu? U Interu se Brozović troši 'u šumi panjeva' kojima je okružen. U repki zaustavi Messija i olakša život Luki. Najboljem na svijetu. U Interu radi za one za koje je 'izmislio nogomet'.

World Cup - Group D - Argentina vs Croatia

Najbolji u Serie A!

Utoliko tužniju notu ima inače sjajna vijest koju su emitirali statističari talijanske lige:

  • Marcelo Brozović vodeći je igrač Serie A i po broju pretrčanih kilometara (12.171 po utakmici) i po broju oduzetih lopti (102)!

Čovjek nije stoper, a oduzeo je jednako lopti kao Napolijeva stoperska klasa Koulibaly! Da Spalletti zna stvoriti klapu, a Interova uprava držati svog kapetana pod kontrolom, te dovede bar još jednog veznjaka Marcelove razine, Nerazzurri bi bili blizu Juventusu.

Champions League - Group Stage - Group B - FC Barcelona v Inter Milan

Ovako, Brozović je Interovoj vezi - sve. Marcelo je svojevrsni fenomen po tome koliko pretrči i napravi, ali se troši u prazno jer - nema s kim igrati!

Često izigrava 'klauna', mijenja frizure, pun ga je Instagram, a njegov 'krokodil' potez je obišao svijet no zbog tog opuštenijeg dijela priče često zanemarimo onu najjednostavniju i najvažniju istinu: Marcelo Brozović je svjetska nogometna klasa. Super-moderan i kvalitetan nogometaš. Kojeg kolege iz Interove veze jednostavno nisu sposobni pratiti ni valorizirati njegov trud.

Pokretanje videa...

00:10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe