Obavijesti

Sport

Komentari 21

Mišković: Svakodnevno radim na novoj Kantridi, nadam se da ćemo uskoro imati lijepe vijesti

Mišković: Svakodnevno radim na novoj Kantridi, nadam se da ćemo uskoro imati lijepe vijesti
9

Još je puno posla do početka gradnje, puno je birokracije koju treba riješiti tako da, kažem... Prerano je za javno isticanje svih detalja, kaže predsjednik Rijeke

VIDEO

Kad 'bijeli' u nedjelju budu letjeli terenom puni energije koju im prenosi i od njih bezuvjetno traži njihov trener 'Jürgen Sopp', znajte da to nije samo zasluga struke i voljnog momenta nego i "dopinga" koji su u pažljivo odmjerenim dozama popili na obali Rječine.

Nogometaši Rijeke prevođeni predsjednikom Damirom Miškovićem, glavnim trenerom Željkom Sopićem i zvijezdom Markom Pjacom posjetili su vinoteku Wine&Co na riječkoj Delti; ugošćeni od ljubaznih domaćina na čelu s velikim imenom: nekadašnjim asom Rijeke, Atalante, Parme, Palerma, Venezije i hrvatske reprezentacije - Igorom Budanom.

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Budan

Pokretanje videa...

igor budan rijeka izjava 00:59

Vinoteka Wine&Co novo je mjesto u 'gradu koji teče' (ovih dana baš ozbiljno - teče) gdje se može uživati u fantastičnom izboru vina i drugih pića, a sjajna nova lokacija užitka u probranim vinima stvorena je kao plod ideje koja se rodila u dugih 25 godina koje je Budan (većinu kao nogometaš, a onda i sportski direktor i(li) team manager Spezie i Palerma proveo s druge strane Jadrana.

Iz Rijeke je sad već davne 1999. otišao u Veneziju, a kad si u Italiji onda...

- Onda se prije ili kasnije morala desit jedna čaša dobrog vina. U dobrom društvu, naravno jer: bez dobrog društva sve ostalo je zanemarivo. Prije dosta godina sam počeo s jednim malim uvozom najkvalitetnijih probranih vina, onda su se pridružila još dva poslovna partnera i realizirana je ta ideja da našem gradu, svim Riječankama i Riječanima ponudimo jedno lijepo novo mjesto sa vinima iz cijelog svijeta, a na vrhu te liste su, naravno, Hrvatske te Italija i Francuska. Ta su vina najzastupljenija - priča Budan za HNK Rijeka TV.

- Svi su dobrodošli da dođu i zajedno s nama uživaju u novoj vinoteci, vrhunskim vinima i istoj takvom društvu, isto takvoj atmosferi - kaže Budan pa se tema s enologije i uživanja u dobroj kapljici prirodno seli na najdivniji začin životu na Kvarneru. Na nogomet i HNK Rijeku.

- Definitivno, gledajući kakva je bila prošla sezona, ulazak u ovu je potvrda da se nekad mora učiti i na greškama, a naši su dečki sad krenuli gotovo savršeno. Došlo je i nekoliko zaista istinskih pojačanja tako da Rijeka sigurno nije slučajno na tom mjestu na kojem je sada na HNL ljestvici. A ja vjerujem da će imati kontinuitet te zadržati entuzijazam momčadi, cijelog kluba i prije svega svih nas navijača tako da zajedno napravimo veliki rezultat ove godine - rekao je Budan.

A predsjednik je, u Wine&Co, potvrdio najavu koja će razgaliti ionako sve radosnija riječka navijačka srca. Po gradu se sve češće i glasnije priča kako 'ludi' Mišković, uz stvaranje moćne momčadi, sve bliže realizaciji gura i projekt 'Nova Kantrida'!

- Ne smijem vam još puno govoriti o tome. Rekao sam vam valjda 100 puta da ćemo i to kad-tad riješiti. I na novoj Kantridi ja radim doslovno svaki dan, sve ove godine koliko sam u klubu. A tijekom 2023. to se dodatno zahuktalo i ja se nadam kako ćemo za mjesec-dva imati neke bitne pomake u toj priči. Ne, nije još vrijeme za isticanje imena partnera s kojima se sada radi taj projekt, ali u fazi smo u kojoj je uključen i Grad i vjerujemo u jedno skoro, a iznimno lijepo iznenađenje za naše fenomenalne navijače - govori nam Damir Mišković.

- Još je puno posla do početka gradnje, puno je birokracije koju treba riješiti tako da, kažem... Prerano je za javno isticanje svih detalja, ali ja se nadam kako ćemo do kraja prosinca imati baš lijepe novogodišnje vijesti za sve naše navijačice i navijače - rekao nam je Damir Mišković.

Kantrida
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika