Obavijesti

Sport

Komentari 57

Burić bez Vlašića i Ohandze sve do derbija protiv Dinama

Burić bez Vlašića i Ohandze sve do derbija protiv Dinama
1

JOŠ MJESEC DANA Caktaš, Milović, Maglica i Balić su otišli, a Vlašić i Ohandza u najboljem će se slučaju vratiti u pogon sredinom ožujka, na derbi protiv Dinama...

VIDEO

Trener Damir Burić zadovoljan je odrađenim poslom u Turskoj, no muče ga glavni aduti za proljeće - Nikola Vlašić i Franck Ohandza nisu prošli pripreme, nisu spremni za početak sezone, a ne zna se ni kad će biti.

- Vlašić i Ohandza rade po posebnom programu, njihov oporavak ide planiranim tijekom, no s obzirom na vrstu ozljeda, nije moguće dati preciznu prognozu njihova povratka - kaže dr. Jurica Rakić, koji vodi brigu o njihovu oporavku.

Takvim odgovorom teško da će Burić biti zadovoljan, no u ovakvim slučajevima liječnici se vode onom da je bolje zakasniti s povratkom tjedan dana nego uraniti nekoliko sati. 

Nikola je odradio fazu mirovanja, počeo je sa zamjenskim treninzima i tek će se nakon tjedan dana rada moći dati preciznija prognoza kad bi se mogao uključiti u rad s ostatkom momčadi.

S Ohandzom je sve još neizvjesnije. I on radi po posebnom programu, a prognozu povratka na teren bit će moguće dati tek nakon još jednog kontrolnog pregleda sredinom veljače.

Kako Burić inzistira da ozlijeđeni igrači provedu barem tjedan dana na treninzima s momčadi prije nego što konkuriraju za sastav, jasno je da neće moći računati na njih dvojicu barem do početka ožujka. 

Vlašić i Ohandza propustit će otvaranje sezone protiv Belupa na Poljudu te gostovanja kod Lokomotive i Rijeke. Bit će sretan i bude li mu barem jedan na raspolaganju za veliki derbi protiv Dinama sredinom ožujka u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović